Torres, “Cel mai apreciat brand de vinuri din lume”, pentru al doilea an consecutiv

Casa Torres a fost votata drept “Cel mai apreciat brand de vinuri din lume”, pentru al doilea an consecutiv, cea mai înaltă distincţie oferită de reputata publicaţie britanică de vinuri “Drinks International”.
Casa Torres a fost votata drept “Cel mai apreciat brand de vinuri din lume”, pentru al doilea an consecutiv, cea mai înaltă distincţie oferită de reputata publicaţie britanică de vinuri “Drinks International”.
 
Juriul a fost format din peste 200 dintre cei mai buni specialişti din lume – somelieri, oenologi, experţi şi jurnalişti. Vinurile Torres sunt importate în ţara noastră exclusiv de Halewood Wines. 

Casa Torres a caştigat locul I în topul celor mai apreciate branduri ale lumii în 2014 şi în 2015, după ce în anii precedenţi s-a clasat pe poziţie secundă.
Mai mult, Torres este singurul producator de vinuri din Europa  care a primit cea mai înaltă distincţie din partea revistei “Drinks International”, până acum.

În portofoliul  Halewood Wines se regăsesc vinuri precum: Gran Sangre de Toro, Mas La Plana, Reserva Real, Coronas, Fransola, Gran Vina Sol, San Valentin, Vina Esmeralda etc.  Acestea pot fi achiziţionate în reţeaua de retail şi HoReCa, din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Sibiu, Târgovişte,  Pitesti, Urlaţi, Constanţa), cât şi online, accesând www.winery-outlet.com.

Cinci generaţii în slujba vinului

“Torres este un brand de calitate, cu un portofoliu de mărci divers, atât ca stil, preţuri, cât şi ca origini”, a declarat unul dintre membrii juriului, Will Parker.

“În aceste vremuri în care brandurile se bazează foarte mult pe confirmări ale calităţii, succesul brandului Torres este cu atât mai mare cu cât a reuşit să işi menţina poziţia în top”, spune si Holly Motion, editor al secţiunii “Cele mai apreciate vinuri din lume”.
 
Printre criteriile pe baza cărora au fost alese brandurile se numară calitatea, respectul faţa de origini, modul în care răspund nevoilor şi gusturilor consumatorilor, ambalajul şi strategia de marketing.
Casa Torres este urmată în acest top de altă marcă spaniola- Vega Sicilia, Penfolds (Australia), Villa Maria (Noua Zeelandă) şi Chateau d’Yquem (Franţa). Franţa a obţinut cele mai multe distincţii (13 medalii), urmată de SUA (7 medalii), Spania (7 medalii), Chile şi Australia, cu 6 medalii fiecare.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod