Thea O. Haimovitz si-a lansat cartea - Bijuteriile Kabbalah și Lumina lor

Editura RAO anunță lansarea volumului Bijuteriile Kabbalah și Lumina lor, de Thea O. Haimovitz. Despre Kabbalah se spun multe iar acum aveți ocazia de a cunoaște câteva dintre tainele acestei științe străvechi prin intermediul unei cărți inedite. 

Veți afla poveștile unor personalități cu gândire de factură  kabbalistă, precum Giordano Bruno și Pico della Mirandola, dar și istorii ascunse, unele uitate, altele niciodată scrise până acum. Veți descoperi, de pildă, povestea moștenirii fabuloase a lui Jaques Elias sau cum dăruirea de sine – o caracteristică a influenței pozitive a filosofiei Kabbalah – a marcat destinul regelui Carol I.

Paginile acestui volum vă vor dezvălui cum se naște o bijuterie personalizată semnată de Thea O.

Haimovitz. Care sunt ingredientele care alcătuiesc rețeta succesului unei astfel de piese? Veți afla chiar de la cei care le poartă, prietenii Theei O. Haimovitz. Printre aceștia se numără persoane publice precum: Cătălin Botezatu, Mirela Vescan, Adina Buzatu, Alessandra Stoicescu, Daniela Nane, Oana Roman și Valentina Pelinel.

Cartea beneficiază de o prezentare grafică de excepție grație imaginilor de arhivă oferite cu amabilitate de Muzeul de Istorie al Municipiului București și fotografiilor semnate de Rolf Vescan, Vlad Munteanu sau
Daniel Costache.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod