Tendintele anului 2018 in materie de decoratiuni pentru evenimente speciale

Un eveniment reusit contine ingrediente speciale ce nu pot fi puse in practica decat cu ajutorul unui expert in domeniu. Care sunt cele mai noi tendinte in materie de evenimente, ce se poarta in 2018 si cum putem avea parte de un eveniment deosebit, aflam de la specialistii Trend Events.

Mixați și potriviți rochiile domnisoarelor de onoare

"Păstrați-vă toate domnisoarele de onoare fericite prin a alege rochii colorate cu forme pline de farmec. Puteți cuprinde toate nuanțele din schema dumneavoastra de culori din cadrul petrecerii.

Pentru a va bucura de culoarea finala coordonata, includeti toate nuantele de rochii pe care le-ati ales in buchetul de mireasa - va arata uimitor, garantat!", ne sfatuiesc specialistii.

“La revedere” tort clasic, bun venit tort Glam!

"Torturile de nunta clasice sunt frumoase, dar credem ca este timpul pentru ceva diferit. Am văzut cu totii momentul tortului, dar nu isi aduce nimeni aminte cum arata prajitura asa ca acum că ne dorim o injecție de glamour în lumea tortului. În timp ce un tort de nunta clasic va avea întotdeauna un loc în inimile noastre, intalnim din ce in ce mai mult dorinta de a acorda atentie torturilor de nuntă glamour, cu decorațiuni complicate, straturi de arome diferite și design rafinat.", au declarat specialistii.

Baloanele din nou la moda

"Baloanele nu au impact doar la decorarea petrecerilor pentru copii, ci si in zona nuntilor.

Plafoanele acoperite cu baloane și panglici pot fi un punct distractiv și elegant! Florile suspendate sunt considerate a fi o tendință majoră. In timp ce buchetele în cascadă au fost toate prezente în 2017, aranjamentele minimaliste din flori par să îmbrățișeze tendinta in acest an. Gândiți-vă la culori unice! Litere volumetrice cu mesaje la primirea invitatilor. Putem renunta in acelasi timp si la banalul pahar de sampanie cu piscoturi si putem opta pentru băuturi cu flori in interior.", au incheiat specialistii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod