Tchibo Exclusive – acelaşi gust şi aceeaşi aromă 100% Tchibo Arabica într-un nou ambalaj

Acelaşi gust echilibrat şi aceeaşi aromă fină a cafelei 100% Arabica sunt acum într-un nou ambalaj, cu un design modern şi elegant.

Acelaşi gust echilibrat şi aceeaşi aromă fină a cafelei 100% Arabica sunt acum într-un nou ambalaj, cu un design modern şi elegant.

Există două soiuri principale de cafea: Arabica şi Robusta – diferenţa vine din gust şi din aromă. Arabica este o cafea de calitate superioară, puternic aromată, pură şi fină, în timp ce Robusta este o cafea tare, cu un gust puternic, uşor amăruie şi conţine mai multă cofeină. 60% din producţia mondială de cafea este Arabica. Mulţi cred că Arabica este o cafea provenită din Peninsula Arabică, însă acesta este doar locul de unde s-a răspândit în întreaga lume, ţara de provenienţă fiind, de fapt, Etiopia.

Cafeaua Arabica are nevoie de condiţii climatice speciale pentru a creşte, boabele ajungând la maturitate în opt luni. Cu cât este mai mare altitudinea la care se maturizează boabele, cu atât cafeaua are o aromă mai fină.   

Tchibo Exclusive conţine doar cafea 100% Tchibo Arabica. Cultivate la altitudini de peste 1400 m, boabele de cafea 100% Tchibo Arabica se maturizează lent, având timp să-şi dezvolte gustul echilibrat şi aroma fină. Doar boabele coapte, de un roşu intens, sunt culese bob cu bob pentru Tchibo Exclusive.
La Tchibo cafeaua este prăjită lot cu lot, pentru ca fiecare soi să-şi dezvăluie caracterul unic. Tchibo 100% Arabica este ambalată prin tehnologia germană Tchibo pentru a-şi păstra aroma proaspătă.

De mai bine de 60 de ani, Tchibo este un simbol al pasiunii pentru cafea şi al inovaţiei. Bazele companiei au fost puse în 1949 de Max Herz şi Carl Tchilling-Hiryan. În prezent, Tchibo este unul dintre cei mai importanţi producători de cafea din lume, fiind lider pe piaţa de cafea prăjită în Germania, Austria, Polonia şi Cehia.
Tchibo a intrat pe piaţa românească în 2001.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod