Sunshine Events locația ideală pentru o nuntă perfectă

Sunshine Events, cea mai nouă locație de evenimente din capitală, deschisă de câteva luni în Șoseaua Pipera-Tunari nr. 17, pune la dispoziția clienților un nou concept de nunți, care transformă evenimentul în cea mai memorabilă zi din viața mirilor. Astfel, organizarea oricărui tip de eveniment la Sunshine devine plăcută și nestresantă, datorită echipei cu o experiență bogată, a meniurilor deosebite și a costurilor reduse.

Pentru ca presiunea de organizare să fie cât mai mică pentru beneficiari, Sunshine Events utilizează conceptul de Organizare All Inclusive, în adevăratul sens.
Astfel oferă, în regie proprie sau prin parteneri și servicii de decorare, sunet, lumini, muzică live, DJ, design și tipărire de invitații și alte materiale necesare evenimentului. Capacitatea întregului spațiu, în funcție de modul de organizare, este de 100 până la 150 de persoane.

Sunshine Events nu este doar un ballroom, este locul care crează nunți de poveste. Când alegeți să vă organizați nunta la Sunshine Events, știți, cu siguranță că ați ales o seară de basm. Sculpturi de gheață, bar de bezele, fântâni de șampanie și ciocolată, oferă evenimentului nupțial o somptuozitate debordantă.

Aflat la etajul 5 al unui imobil din nordul capitalei, restaurantul și skybarul Sunshine Events oferă o priveliște de vis asupra Bucureștiului, nunta devenind astfel una stelară, de basm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod