Studiul naţional realizat de OMO Ultimate spune că 6 din 10 părinţi sunt îngrijoraţi de petele de pe hainele copiilor

OMO Ultimate ştie cât de importantă este dezvoltarea creativităţii pentru copilul tău. De aceea, îţi este alături cu cea mai bună formulă de până acum, ca tu să îl poţi lăsa oricând la joacă pe cel mic, fără grija murdăririi hainelor.

Copiii cresc cel mai frumos atunci când se bucură din plin de fiecare clipă de joacă. Orice pată de pe hăinuțele lor înseamnă o nouă experiență, o nouă aventură în lumea jocurilor și a copilăriei, din care el învață ceva nou. Iar de fiecare dată când îl trimiți afară, la joacă, cu hăinuțele curate, îl pregătești pentru a cuceri lumea. Lasă-l pe cel mic să își exprime creativitatea, să descopere bucuria jocului afară, să construiască experiențe inedite, de care să își aducă aminte cu drag atunci când va fi mare.


„Toate cercetările legate de dezvoltarea creierului copiilor susţin importanţa stimulării timpurii şi echilibrate a tuturor simţurilor. Formarea corectă a reţelelor neuronale are loc atunci când copilul este expus unui mediu bogat în culori, sunete, gusturi, mirosuri, mişcare şi atingere.

Astfel, experienţele senzorio-motorii timpurii constituie fundamentul inteligenţei şi creativităţii de mai târziu. Creierul se dezvoltă prin expunerea directă a copilului la activităţi care să îi permită să exploreze, să experimenteze şi să acţioneze nemijlocit asupra mediului înconjurător, chiar cu riscul de a greşi, a strica sau a se murdări. Jucându-se şi utilizându-şi toate simţurile, copilul înţelege cum funcţionează lumea înconjurătoare şi îşi dezvoltă abilităţile de a găsi soluţii, de a rezolva probleme, de a crea.”, spune psihologul clinician şi educaţional Monica Bolocan.


Conform studiului naţional1 realizat de OMO Ultimate, 6 din 10 mame (respectiv 4 din 10 taţi) spun că cei mici se murdăresc atunci când se joacă în aer liber.

Mai mult, şi atunci când se joacă în casă, copiii îşi murdăresc hainele. Pentru copii, modalitatea ideală de a cunoaște lumea, de a experimenta și a-și exersa creativitatea este prin joacă, chiar dacă uneori se mai şi murdăresc. Soluţia vine de la OMO Ultimate, detergentul ce ţine pasul cu ritmul de joacă şi cu petele de pe hainele celor mici.


6 părinți din 10 afirmă că prima reacție pe care o au atunci când cei mici vin cu hăinuţele murdare de la joacă este să se gândească la cum ar putea să cureţe cât mai bine petele. În această adevărată provocare, ei au nevoie de un partener de nădejde, care să îi ajute să iasă învingători din lupta cu petele. OMO Ultimate îi sprijină pe părinți să-i pregătească pe cei mici pentru tot mai multe experiențe creative la joacă, mereu cu hăinuțele curate.


OMO Ultimate – soluţia ideală pentru curăţarea eficientă a petelor


Produsele OMO Ultimate sunt create după o formulă nouă, iar fiecare ingredient ajută la o curățare performantă a hainelor, la fiecare spălare.

Îmbogățit cu Rapid-Enzyme complex, OMO Ultimate înlătură petele dificile, uscate de mai bine de 48 de ore, inclusiv petele de ciocolată, de noroi sau de iarbă, chiar și într-un ciclu scurt de spălare.
Disponibil în 3 variante, pudră, capsule și lichid, detergentul OMO Ultimate este soluția ideală chiar și pentru petele de pe hainele albe. Acestea sunt cel mai dificil de îndepărtat, așa cum ne-au spus în cadrul studiului 7 părinți din 10.
Formula detergentului pudră OMO Ultimate este dezvoltată special pentru a se dizolva rapid și pentru a combate cât mai eficient petele de pe haine. În crearea acesteia, s-au făcut teste extinse în laborator, pentru ca hainele să nu sufere deteriorări, chiar și după mai multe cicluri de spălare.


Încearcă puterea detergentului cu cea mai bună formulă de până acum și scapă de orice fel de pete de pe hăinuțele copiilor.

„Lasă-l să se murdărească astăzi pentru a deveni ce vrea el mâine!”, iar tu bucură-te că ai scăpat de grija petelor datorită noului tău aliat de încredere, OMO Ultimate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod