Spor Formulă Nouă - singura vopsea lavabilă din România cu garanție de 5 ani a rezistenței albului

Policolor, producător român de lacuri și vopsele, lansează produsul inovativ pentru DIY, Spor  Formulă Nouă. Cu o garanție de 5 ani a rezisteței albului, noua vopsea lavabilă nu necesită revopsire pe termen lung. Spor Formulă Nouă alb generos a rezultat în urma unui proces dezvoltat pe parcursul mai multor luni de Departamentul de Research&Development din cadrul Policolor, și conține ingrediente noi, de ultimă generație, capabile să redea un alb unic, curat, așa cum și-l doresc atât meșterii cât și consumatorii finali.        

Spor Formulă Nouă este o vopsea tixotropă, care devine fluidă după omogenizare, nu curge, se întinde și se aplică foarte ușor.

Vopseaua nu lasă urme, acoperă perfect și, pentru că albul este o culoare care nu se demodează niciodată, se potrivește pentru orice stil de design interior. Lavabila Spor Formulă Nouă se colorează computerizat în nuanțe pastel, cu Policolor Sistem de colorare. Punctul forte și noutatea absolută a acestui produs constau în rezistența de 5 ani a albului generos, garantată de producător și care a fost acordată în urma testelor de îmbătrânire accelerată UV în laborator, studiu realizat totodată și comparativ cu alte vopsele din categorie.

Spor este un brand contemporan, un partener de încredere care a trecut cu succes testul timpului și care corespunde tuturor nevoilor românilor de a avea o casă frumoasă și sănătoasă. Din gama Spor mai fac parte Spor interior - prima vopsea lavabilă românească, Spor email superlucios pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabilă cu protecție UV, Spor baie și bucătărie, o lavabilă antifungi și anticondens, Spor Aqua email lucios pe bază de apă  pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie, Spor Villa Yacht lac 3 în 1 și Spor Villa Yacht lac parchet incolor pe bază de apă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod