Sol&Mar dă startul fiestei gusturilor iberice la Lidl



Nimic nu poate aduce mai aproape aromele zonei iberice decât o masă îmbelşugată, plină cu preparate din fructe de mare. Creveţii (fierţi, 44.99 lei) n-au fost niciodată mai delicioşi decât în compania sosului condimentat Mojo (diverse sortimente, 6.99 lei). Completează această masă exotică adăugând şi tonul alb în ulei de măsline (24.99 lei), fileul de macrou în ulei de floarea soarelui (4.99 lei), midiile în marinată cu ulei de măsline (6.99 lei) sau sardinele în ulei (9.99 lei).
Iar dacă vrei să-ţi impresionezi cu adevărat invitaţii, alege un preparat inedit precum sepia în cerneală proprie, cu ulei de măsline (7.49 lei) sau surimi în panadă cu aromă de crab (5.99 lei)

La desert, îndulceşte-ţi invitaţii oferindu-le gogoşile spaniole Churros (5.99 lei), selecţia de nuga spaniolă (14.99 lei) sau minunatul desert din lapte cu glazură de caramel (5.99 lei).

Complimentează orice masă în stil iberic alegând un vin roşu sec Cepa Lebrel „Joven” – Rioja (9.99 lei) sau un vin alb demisec Velada Moscatel – Valencia (9.99 lei).

În perioada 20 aprilie - 3 mai, dă frâu liber imaginaţiei culinare şi ia parte la fiesta gusturilor iberice: o sărbătoare cu multă mâncare bună, unde tot ce trebuie să faci este să ţii ritmul cu pofta ta. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod