Simona Dragomir: "Fii un parinte informat si responsabil pentru viitorul copilului tau!"

Conferinta "Traieste Sanatos" sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare. Ca de fiecare data vedeta va impartasi alaturi de invitatii sai sfaturi privind recoltarea celulelor stem, pregatirea pentru nastere, dar si cum sa ai o alimentatie sanatoasa atat pentru tine, cat si pentru cel mic.  

"Am inceput seria de evenimente «Traieste Sanatos» in 2015, impreuna cu echipa agentiei Replica Vedetelor Events si am fost uimita de reactia pozitiva a femeilor insarcinate si a mamicilor care au participat intr-un numar atat de mare de la o conferinta la alta.
«Traieste Sanatos» a devenit deja un eveniment in care fiecare persoana participa activ si pleaca acasa cu un bagaj de informatii utile. Asadar, ne-am gandit sa dezvoltam in continuare subiectul legat de nasterea si cresterea unui copil intr-un mediu adecvat, iar tema centrala a evenimentelor va fi tot «Mama si copilul», cu accent pe recoltarea celulelor stem, pregatirea pentru nastere, dar si cum sa ai o alimentatie sanatoasa atat pentru tine, cat si pentru cel mic. Dorim sa raspundem direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor de la banca de celule stem Biogenis, Sanador, Tedi si Clarfon, iar Magiunul de Topoloveni ne va fi si de aceasta data alaturi
", a declarat realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste Sanatos cu Simona" de la radio Itsy Bitsy.

In plus, Simona Dragomir a adaugat: "Alaturi de mine vor mai fi dr.
Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, pregatite sa raspunda intrebarilor publicului. M-am decis impreuna cu echipa mea ca toti cei care isi doresc sa traiasca sanatos si fara griji sa se inscrie pe adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro, intrarea facandu-se doar in baza confirmarii, fara a se percepe o taxa de participare. Fii un parinte informat si responsabil pentru viitorul copilului tau!
". Participantii sunt rugati sa trimita un mail la adresa: conferintasimona@replicavedetelor.ro, iar intrarea se va face doar pe baza de inscrieri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod