Sărbătoarea Gusturilor Românești începe la McDonald’s

McDonald’s readuce McMicii în meniul său și lansează în restaurantele din întreaga țară campania “Sărbătoarea Gusturilor Românești”.  Alături de clasicul McMici și Dublu McMici, McDonald’s a dezvoltat o rețetă nouă, cu gust și ingrediente locale: Sandvișul cu Cârnăciori Oltenești. Meniul este completat de Plăcinta casei cu mere și înghețată.

Sandvișul McMici respectă reteța binecunoscută a micilor și conține o felie de carne, chiflă pufoasă și faimosul Muștar din Tecuci.

McMici este inclus în platforma COMBO 1+1 și poate fi cumpărăt alături de o băutură răcoritoare (250 ml) sau o porție mică de cartofi prăjiți.

Sandvișul Cârnăciori Oltenești este combinația perfectă între cârnăciorii oltenești oferiți de producătorul local Angst, chifla proaspătă, coaptă în fabricile Titan, și Muștarul din Tecuci produs de Olympia. O rețetă creată 100% cu ingrediente oferite de producători locali.

Plăcinta Casei conține binecunoscuta plăcintă cu mere, alături de delicioasa înghețată McDonaldʼs, desăvârșită cu un topping cu bucăți de mere.
Campania se desfășoară în perioada 6 mai – 16 iunie 2016 în cele 67 restaurante McDonald’s din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod