Yves Rocher - Colecţia Plaisirs Nature

Natura a creat parfumurile, iar plantele au pus în valoare proprietăţile lor geniale. Miresmele florilor, aromele fructelor sau ale frunzelor sunt mesaje senzoriale ce seduc flora și fauna din mediul înconjurător și care asigură, în același timp, polenizarea speciilor vegetale. Dacă o plantă, un fruct, o frunză sau o floare sunt surse de ingrediente active sau de uleiuri esenţiale, acestea pun în valoare, de asemenea, senzaţii și evocări. Această relaţie de senzorialitate cu mediul vegetal i-a ghidat pe Cercetătorii și Experţii Yves Rocher în materie de  parfumuri pentru a pune în valoare vegetalul sub toate formele sale, de la plăcerea simţurilor până la senzaţia de bine a corpului.

Créateur de la CosmétiqueVégétale®, Yves Rocher a creat această combinaţie de expertize inedite pentru noua gamă de îngrijire a corpului și igienă, Plaisirs Nature.

Astfel, a luat naștere o sinergie virtuoasă între expertiza noastră botanică, Neuroștiinţa Parfumurilor, Formulare și Angajamentul pentru eco-concepţie.

Expertiza botanică:  le-a permis o selecţie riguroasă a anumitor specii și părţi ale plantelor, pentru a îndeplini osmoza ideală: spre exemplu, esenţa vivifiantă de Lămâie asociată cu notele aromatice revigorante de Busuioc generează o sursă veritabilă de energie zilnică.

Neuroștiinţa parfumurilor (sau Neuro-senzorialitatea): Acestea au permis Cercetătorilor știinţifici să studieze impactul parfumurilor asupra stărilor emoţionale,  în vederea orientării Experţilor în alegerile botanice. O premieră pentru universul îngrijirii și igienei  corporale.  În urma acestui protocol inovator au luat naștere asocieri botanice inedite, relaxante și energizante: Floare de Portocal, Lavandă, Petit Grain și Mandarină, Lămâie, Cedru.



Expertiza galenică:  Provocarea Creatorilor de Formule a fost aceea de a elabora produse noi, surprinzătoare, inspirându-se din natură: săpunuri pe bază de extracte vegetale pentru o exfoliere delicată și naturală, creme delicate pentru  corp, exfoliante cu zahăr, o sinergie vegetală unică pentru uleiurile de duș, de o senzorialitate irezistibilă. 

Toate gelurile de duș Plaisirs Nature conţin peste 97% ingrediente de origine naturală. Testele de utilizare au confirmat, de altfel, faptul că noile asocieri botanice și noutăţile galenice din gama Plaisirs Nature sunt îmbogăţite cu arome plăcute.  Fiecare ambalaj din gama Plaisirs Nature a fost redefinit respectându-se demersul de eco-concepţie. 100% dintre produsele utilizate sub duș sunt ușor biodegradabile (teste în laborator).

Pentru Yves Rocher, produsele reprezintă dovada cea mai bună a angajamentelor asumate și în plus, alegerea reducerii impactului asupra mediului înconjurător a ambalajelor, în fiecare etapă a ciclului de viaţă al produsului.  Eco-concepţia pentru ambalajele produselor este modalitatea de a crea într-un mod inedit, utilizând instrumente precum inovaţia, creativitatea și dorinţa, privilegiind în același timp
senzaţia plăcută și facilitatea de utilizare a produsului. 

O gamă completă formată din peste 50 de produse de excepţie ce oferă stare de bine în fiecare zi.  Texturi inedite: geluri de duș gomante cu seminţe 100% din fructe, uleiuri de duș, săpunuri  exfoliante, creme delicate și exfoliante pentru corp, uleiuri pentru corp și masaj, ape de toaletă cu efecte binefăcătoare, cuburi efervescente pentru baie.  Trei game cu asocieri inedite de extracte vegetale cu efecte binefăcătoare: Relaxare pentru regăsirea stării de bine și a echilibrului esenţial, 4 Colecţii: Floare de Portocal, Lavandă & Petit Grain - Lavandă & Mure - Migdale & Floare de portocal - Măsline & Petit Grain;  Energie pentru regăsirea forţei și a energiei vitale -  4 Colecţii: Mandarină, Lămâie & Cedru - Mango & Coriandru - Lămâie & Busuioc* - Zmeură & Mentă si Senzualitate pentru momente de senzorialitate -  2 Colecţii: Vanilie Bourbon - Nucă de Cocos.



*Aromele Lămâie & Busuioc şi Măsline & P etit Grain vor fi lansate în septembrie 2016.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod