Samsung lansează mașina de spălat cu uscător încorporat

Samsung Electronics România lansează pe piața locală mașina de spălat WD80J6410AW, cu funcție de uscare încorporată. Mașina de spălat WD80J6410AW este primul model cu uscător de dimensiuni standard din România (85x60x60cm) și dispune de funcții noi, inovatoare, care îi vor ajuta pe utilizatori să economisească energie electrică, dar și timp.

Mașina de spălat Samsung Combo dispune de tehnologia EcoBubble™, care oferă o economie de energie datorită generatorului unic de bule care permite dizolvarea rapidă și utilizarea eficientă a detergentului, chiar și la temperaturi scăzute. Bulele activează detergentul folosit, astfel încât acesta penetrează țesătura hainelor și le asigură o curățare perfectă, eliminând cu ușurință murdăria chiar și la temperaturi de 15°C.
Iar pentru înlăturarea eficientă a petelor, mașina de spălat dispune de funcția Bubble Soak, care permite înmuierea hainelor timp de 30 de minute în spumă, înainte ca procesul de spălare să înceapă. Noua mașină de spălat Smasung poate parcurge un ciclu complet de spălare în mai puțin de 1 oră (maxim 5kg rufe), cu ajutorul funcției Speed Spray care asigură un proces de clătire a hainelor mai eficient și accelerează ciclul de spălare, pentru ca acesta să dureze doar 59 de minute.

Samsung a dezvoltat tehnologia Air Wash care dezodorizează și dezinfectează hainele, oferindu-le un miros proaspăt și plăcut pentru mai mult timp. Mașina de spălat folosește aer încălzit pentru a elimina mirosurile neplăcute și bacteriile de pe haine chiar în interiorul cuvei, fără a fi nevoie de apă sau produse de curățare.
Această tehnologie poate fi utilizată în cele două programe cu funcții diferite, funcția Dezodorization, care elimină mirosurile, precum cele de mâncare sau de tutun, într-un ciclu de 29 de minute, și funcția Sanitization, care elimină mirosurile neplăcute și bacteriile în 59 de minute. De asemenea, tehnologia Eco Drum Clean menține curat tamburul mașinii și elimină mirosurile neplăcute care se pot acumula după o folosire îndelungată fără a utiliza substanțe chimice puternice. Totodată, mașina de spălat poată fi setată astfel încât să emită o notificare atunci când necesită o curățare în interiorul cuvei.

Hainele din materiale delicate vor fi protejate mai bine datorită designului unic, ușor ondulat al tamburului Diamond, cu margini finisate în formă de diamant.
În plus, orificille mici de evacuare a apei ajută, de asemenea, la protejarea hainelor, împiedicând agățarea țesăturilor.  Mașină de spălat WD80J6410AW dispune şi de tehnologia Samsung de monitorizare a erorilor. Funcția Smart Check detectează și diagnostichează problemele de funcționare și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone, disponibilă atât pentru sistemele de operare Android, cât și iOS. Astfel, utilizatorii pot economisi timp și pot evita costurile unei intervenții în service.

Samsung Combo are o capacitate maximă de spălare de 8 kg și o capacitate maximă de uscare de 6 kg și este echipată cu un motor invertor digital ce oferă un consum redus de energie, zgomot minim și fiabilitate.
Acesta este certificat pentru un timp de funcționare de 20 de ani*, având o garanție  extinsă de 10 ani.

*Certificarea de durabilitate de 20 de ani obținută din partea Asociației pentru Tehnologii Electrice, Electronice și Informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod