MURAD® creează o infuzie de colagen pentru buze mai frumoase: Rapid Collagen Infusion for Lips!

Rapid Collagen Infusion for Lips -  un serum intensiv cu textura lejeră care îmbunătățește instant textura și netezește buzele fără a exfolia agresiv și fără a provoca iritații. Aceasta formulă patentată redă volumul și netezește buzele prin susținerea producției de colagen și elastină, în timp ce echilibează nivelul de hidratare pentru buze mai pline și mai hidratate și o rezistență de durată. O formula inovatoare care ofera o alternativa eficienta la procedurile invazive dureroase.

În urma unui studiu Murad, 81% dintre utilizatori au menționat o îmbunătățire și o întinerire a aspectului buzelor dupa o saptămână, iar 77% au văzut o îmbunătățire a liniilor fine și a ridurilor după o săptămână de utilizare.
Rapid Collagen Infusion for Lips este formulat din complexul Murad Collagen Support Complex, un amestec de peptide anti-aging ce livrează particule de aminioacizi de colagen care astupă liniile fine și ridurile și redau în timp aspectul tânăr al buzelor.

Extractul de Muguri de Muștar susține micro-circulația pentru a le spori volumul și pentru a face buzele mai pline în timp ce Extractul de Măr oferă pielii o hidratare avansată pentru buze mătăsoase. În plus, Untul de Shea și Acidul Hyaluronic actionează împreună pentru o absorbție avansată ce contribuie la textura lejeră și placută a noului produs Rapid Collagen Infusion for Lips.Această formula non-lipicioasă este creată pentru a fi purtată singură sau sub rujul preferat sau alte produse de machiaj.

Noul produs Murad Rapid Collagen Infusion for Lips este disponibil in magazinele Sephora si farmaciile Help Net selectionate.
Pret: 136 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod