Samsung lansează în România noul frigider side-by-side

Samsung Electronics România lansează pe piața locală un nou frigider side-by-side din Seria H, ce îmbină design-ul minimalist cu funcțiile premium şi cu consumul redus de energie. Samsung RS7778FHCSR/EF beneficiază de sistem de răcire No Frost, având o capacitate a frigiderului de 359L şi o capacitate a congelatorului de 184L, ceea ce înseamnă un spațiu de depozitare total de 543L.

Samsung Electronics România lansează pe piața locală un nou frigider side-by-side din Seria H, ce îmbină design-ul minimalist cu funcțiile premium şi cu consumul redus de energie. Samsung RS7778FHCSR/EF beneficiază de sistem de răcire No Frost, având o capacitate a frigiderului de 359L şi o capacitate a congelatorului de 184L, ceea ce înseamnă un spațiu de depozitare total de 543L. Noul frigider din Seria H dispune de tehnologia Twin Cooling Plus, ce contribuie la controlul precis al temperaturii, precum şi la menținerea unor niveluri optime de umiditate atât în frigider, cât şi în congelator. Sistemul ajută la păstrarea prospețimii alimentelor şi elimină pericolul înghețării acestora, sau al amestecării mirosurilor.

În plus, compresorul cu inverter digital reglează performanţa de răcire pentru a reduce consumul de curent electric; această componentă beneficiază de o garanție de 10 ani din partea producătorului.

Pentru a economisi spațiul de depozitare din congelator, aparatul de cuburi de gheață ClearView este integrat în uşa frigiderului din Seria H. Aparatul are o capacitate generoasă, putând stoca până la 2 kg de gheață şi este dotat cu un compartiment transparent, pentru ca utilizatorii să poată vedea în permanență câte cuburi au mai rămas. Prin integrarea aparatului ClearView în uşă, noul Samsung Seria H beneficiază de două rafturi adiționale în congelator. Samsung Seria H include recipientele speciale de tip Big Box, create pentru a depozita fructe şi legume, cu nevoi speciale de refrigerare.
Capacul rabatabil permite conservarea prospeţimii, oferind totodată acces rapid la alimetele dinăuntrul compartimentului.


Noul Samsung Seria H integrează un sistem inovator de răcire, cu debit multiplu. Prin intermediul unor mici ventile situate pe fiecare raft, aerul rece este suflat simultan în toate compartimentele frigiderului, având drept rezultat o temperatură uniformă în întreg interiorul. Uşa din partea dreapta a frigiderului Samsung RS7778FHCSR/EF integrează un minibar, accesibil la o simplă atingere. Uşa minibarului se deschide pe verticală, putând servi şi drept raft pentru turnarea unui pahar cu apă. Astfel, nu mai este nevoie să deschideți uşa frigiderului pentru a căuta băuturile preferate, lăsând să iasă aerul rece.
Pentru un plus de comoditate, noul frigider Seria H include mânerul EZ, ce face deschiderea uşii mult mai uşoară, chiar şi de către cei mici. Mânerul este încorporat în uşă, pentru a menține liniile fluide din design-ul modelului.

Frigiderul Samsung din seria H dispune de un design modern şi minimalist, cu finisaje din inox, pus în valoare de panoul cu LED-uri abastre. Acesta indică datele despre starea frigiderului – spre exemplu, temperatura din interiorul compartimentelor, sau notificarea cu privire la schimbarea filtrului – şi oferă acces la diverse setări. Prin intermediul panoului de control, poate fi activat dozatorul de gheață, sau pot fi setate diversele moduri de funcționare, precum Modul Concediu.
Și interiorul frigiderului beneficiază de iluminare cu LED-uri în formă de turn, situată în partea din spate a aparatului. Acest sistem de iluminare emite mai puţină căldură decât becurile convenţionale, pentru ca frigiderul să nu consume mai multă energie pentru a păstra alimentele reci. Toate aceste inovații contribuie la un consum de energie mult mai mic decât cel al altor frigidere din aceeaşi clasă, Samsung RS7778FHCSR/EF fiind încadrat în clasa energetică A++.

 Noul frigider din Seria H de la Samsung este disponibil în România la un preț recomandat de 6.999 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod