Royal Canin lansează Nutriția Sănătoasă adaptată juniorilor ce aparțin raselor French Bulldog și Pug

Royal Canin România, importator de hrană pentru animale, adaugă în portofoliu două noi soluții nutriționale, destinate cățeilor din rasele French Bulldog și Pug.
Royal Canin România, importator de hrană pentru animale, adaugă în portofoliu două noi soluții nutriționale, destinate cățeilor din rasele French Bulldog și Pug.

Compania își extinde astfel oferta de produse special dedicate raselor de câini, care cuprinde 33 de sortimente de hrană specială, pentru 21 de rase. Lansarea este comunicată printr-un eveniment destinat celor două rase sărbătorite, prin intermediul paginii de Facebook, printr-un concurs și alte informații utile.

Cele două noi produse vin în completarea gamei de hrană adresată câinilor adult din rasa French Bulldog și Pug. Nevoile nutriționale ale câinilor juniori ce aparțin acestor două rase, (cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 luni pentru French Bulldog; 4 și 10 luni pentru Pug), au condus la crearea acestor două noi produse, ce le asigură o Nutriție Sănătoasă  pentru întreaga viață.

French Bulldog-ul este plin de surprize, ascultător și obedient, dar niciodată servil.
Ochii mari, rotunzi și urechile ciulite îi oferă aspectul unui câine inteligent și plin de viață, iar structura compactă, musculatura proeminentă și oasele solide, îl fac să semene cu un câine tip mastiff în miniatură.

Un adevărat cuceritor de inimi, French Bulldog-ul apare în jurul anului 1850 la Paris, în compania măcelarilor, iar mai târziu și a birjarilor care îi admirau abilitățile de prindere a șoarecilor. Încetul cu încetul, va seduce burghezia, iar mai apoi aristocrația, cu ajutorul personalității jucăușe și prin expresia feței și ochii mari, ce atrag privirile.

Deoarece are articulații sensibile, care trebuie protejate, cățelul din rasa French Bulldog necesită un aport adaptat de nutrimente și vitamine, încă de la cea mai fragedă vârstă. Conformația brahicefalică a craniului îngreunează respirația câinelui și are consecințe asupra sistemului digestiv, iar de aceea este recomandată administrarea unei hrane speciale.

Pentru a satisface nevoile nutriționale ale cățeilor aflați în creștere și a preveni o serie de probleme cu care s-ar putea confrunta un French Bulldog adult, Royal Canin a dezvoltat produsul French Bulldog Junior, pentru pui cu vârsta de până la 12 luni.
Această rețetă are rolul de a:

- Menține echilibrul florei intestinale și o toleranță digestivă optimă, cu ajutorul conținutului de proteine L.I.P., selecționate pentru nivelul lor ridicat de digestibilitate;

- Facilita prehensiunea și stimula puiul de French Bulldog să mestece hrana, cu ajutorul formei și texturii crochetelor, special adaptate conformației brahicefalice a craniului

- Dezvolta sistemul imunitar al puiului de French Bulldog;

- Întreține rolul de «barieră» și sănătatea pielii, prin complexul exclusiv de nutrimente.

Hrana Royal Canin French Bulldog Junior pentru căței cu vârsta de până la 12 luni este disponibilă  în ambalaj de 3kg.

La rândul  său, Pug-ul nu poate primi niciodată prea multă atenție din partea stăpânului său. Are un șarm de invidiat, o inteligență pe măsură și o atitudine demnă. Afectuos și blând, Pug-ul este un companion bun, dar poate manifesta și tendințe de sensibilitate excesivă sau un aer de superioritate.

În spatele ochilor mari și rotunzi și a staturii micuțe (30 cm înălțime), Pug-ul își poartă cu mândrie forma compactă și musculatura puternică.
Originar din China, era considerat de către împărații chinezi o adevarată comoară. Aceștia trăiau în lux și aveau uneori chiar și paznici dedicați.

Sub roba argintie, apricot, cafenie sau neagră se ascunde o piele sensibilă, ce trebuie atent îngrijită de la vârste fragede. Pug-ul este un câine care are nevoie de o atenție deosebită pe parcursul etapei de juniorat și de o hrană special adaptată nevoilor sale, specifice periodei de creștere.

Rețeta specială a hranei Royal Canin Pug Junior are rolul de a:

- Susţine rolul de „barieră” și sănătate a pielii prin aportul de EPA și DHA și complexul exclusiv de nutrimente;

- Menține sănătatea aparatului digestiv şi echilibrul florei intestinale;

- Dezvolta sistemul imunitar al puiului de Pug;

- Facilita prehensiunea şi stimua puiul de Pug să mestece hrana, cu ajutorul formei și texturii crochetei special adaptate maxilarului său brahicefalic.


Hrana Royal Canin Pug Junior, pentru căței cu vârsta de până la 10 luni, este disponibilă în ambalaj de 1,5 kg.

Noile produse Royal Canin se găsesc la retailerii specializați, în pet shop-uri, farmacii și clinici veterinare, începând cu data de 21 iulie 2014.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod