Reduceri substanţiale la articolele de schi şi snowboard pentru adulţi şi copii la Lidl

Chiar dacă sărbătorile au trecut, aventura pe pârtie continuă! Din 15 ianuarie, pasionații sporturilor de iarnă vor găsi la Lidl reduceri excepționale la articolele de îmbrăcăminte și la accesoriile pentru schi și snowboard, ce îmbină calitatea și confortul, la prețuri avantajoase.
Dacă vrei să profiți de câteva zile de distracție pe pârtie, asigură-te că vei avea în bagaj echipamentul adecvat pentru practicarea sportului tău de iarnă preferat. O vizită la Lidl te va ajuta să te echipezi așa cum se cuvine! Jachetele de schi sau de snowboard pentru bărbați sau femei le vei putea achiziționa la doar 79.99 lei/buc, iar pantalonii la doar 59.99 lei/buc.

De asemenea, bluza sport funcțională va fi redusă cu 33% și o vei găsi la prețul de 39.99 lei, iar pantalonii funcționali la doar 29.99 lei.
Pentru a te proteja, îmbrăcămintea de schi și snowboard nu are numai proprietăți hidrofuge și antivânt, dar, în același timp, permite și pielii să respire. Astfel, te poți asigura că nu-ți va fi nici prea cald, nici prea frig. În plus, fii mereu în siguranță pe pârtie și nu uita să porți casca de protecție. La Lidl, o cască de schi sau snowboard o găsești la doar 69.99 lei, redusă cu 30%.

Și cei mici se pot bucura de o experiență de neuitat pe pârtie. Învață-i să schieze sau să se dea cu snowboardul și oferă-le protecția de care au nevoie! La Lidl vei găsi articole de îmbrăcăminte potrivite pentru copiii de toate vârstele.
Poţi alege jachete și pantaloni de schi pentru copii de până la 12 ani, precum şi echipamente de snowboard pentru copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani.  Pentru micuții între 0-2 ani găseşti la Lidl salopete de iarnă (24.99 lei) reduse cu 50%.

Din 15 ianuarie, vino la Lidl și pregătește-te pentru distracția de pe pârtie. Bucură-te de o iarnă de neuitat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod