Redescoperă LaDORNA bunătatea perlelor mari de brânză proaspătă cu multă smântână – noul chic rafinat LaDORNA

LaDORNA, una dintre cele mai îndrăgite mărci de cottage cheese din România, revine pe rafturile magazinelor tale preferate cu noile perle mari și catifelate de brânză proaspătă cu multa smântână de cea mai bună calitate.

O gustare excelentă pentru oricând ți-e puțin foame și îți dorești o pauză sănătoasă și savuroasă, Perlele LaDORNA sunt pretextul perfect pentru a avea un moment de răsfăț doar pentru tine.

Creată pentru o evadare din rutina zilnică, noua rețetă unică te va surprinde datorită perlelor mari de brânză proaspătă care se topesc în gură și smântânii care adaugă un plus de gust delicios de lapte, perfect pentru a-ți da energia de care ai nevoie pentru restul zilei.


Perlele de brânză proaspătă cu smântână LaDORNA au un conținut de proteine optim pentru a-ți asigura doza ta zilnică de sănătate.

Le găsești ușor pe raft datorită designului nou și atrăgător al ambalajelor, disponibile atât în variantele de 180 de grame, cât și în variantele mai generoase, de 300 de grame, cu un conținut de grăsime de 2% sau 6%, astfel încât să îți poți alege exact varianta care ți se potrivește cel mai bine.


Cu siguranță te vei îndrăgosti de LaDORNA Perle de brânză proaspătă cu multa smântână încă de la prima linguriță! Ce zici, încerci și tu?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod