Redescoperă importanța timpului de calitate petrecut la cafea

Jacobs România lansează campania „Oferă-i timp împreună la o cafea” prin care încurajează românii să ia o pauză de la conversațiile online și să petreacă mai mult timp împreună la o ceașcă de cafea. În cadrul campaniei, Jacobs a construit platforma www.discutiialintaromate.ro care, în perioada 22 februarie – 27 martie, pune la dispoziție acestora posibilitatea a cronometra timpul acordat conversațiilor cu cei dragi. Mai mult, utilizatorii ale căror conversații durează mai mult de două minute sunt răsplătiți cu pachete speciale Alintaromate și cu excursii ideale pentru petrecerea timpului împreună.

Conform studiului comandat iVox, 1 din 2 români declară că este conectat la telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când se află în compania altor persoane.
Cercetarea a urmărit impactul comunicării online asupra conversațiilor offline, desfășurându-se pe un eşantion de 1.653 de respondenți la nivel național. Studiul a evidențiat faptul că 9 din 10 români cred că în prezent oamenii poartă conversații față în față mai puțin decât în urmă cu 10 ani. Acest lucru poate părea firesc, însă 1 din 2 români declară că se simte vinovat atunci când stă mai mult timp conectat la device-urile mobile decât atunci când petrece timp împreună cu cineva drag în offline.
Astfel, 85% declară că ar trebui să acorde mai mult timp de calitate comunicării neîntrerupte de device-urile mobile.

Sondajul realizat este reprezentativ pentru populația adultă, cu vârste cuprinse între 18 - 55 de ani și reproduce din punct de vedere al principalelor caracteristici structura socio-demografică a populatiei utilizatorilor de Internet din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod