Rafinament si functionalitate in bucatarie cu gama Expressionist Collection de la Electrolux

Cu totii ne dorim o bucatarie perfecta, unde mix-ul de functionalitate si design sa ne ofere nu doar un spatiu bine organizat, dar si un cadru de relaxare unde ne putem bucura de preparatele pe care le pregatim. Gama Expressionist Collection de la Electrolux a fost creata special pentru o experienta a rafinamentului si confortului in bucatarie, care prin functiile sale intutitive si dimensiunile optime, va vor usura munca si va vor ajuta sa va organizati in activitatile culinare.
Pentru dimineti speciale, aromate cu parfum de cafea, cafetiera din gama Expressionist Collection este alegerea perfecta. Dotata cu functia Auto-Start, va puteti programa prepararea cafelei cu pana la 24 de ore, astfel incat sa va incepeti fiecare dimineata cu mirosul si gustul cafelei proaspete. Va puteti ajusta intensitatea aromei cu functia Aroma Strength, in functie de gusturile preferate sau momentele zilei, iar pentru a va bucura mereu de aceeasi savoare si calitate a cafelei, cafetiera este prevazuta si cu un sistem de filtrare a apei.

Iubitorii de ceai isi pot infuza diminetile cu aromele preferate, cu ajutorul fierbatorului de apa din colectia Expressionist.
Usor de folosit si depozitat, cu o capacitate generoasa de 1.7 litri, fierbatorul de apa Electrolux este ideal pentru a va pregati ceaiul rapid si usor, la temperatura dorita.

Cu prajitorul de paine din gama Expressionist Collection, micul-dejun nu este doar cea mai importanta masa a zilei, ci si o experienta a prospetimii gustului. Va veti rasfata cu paine si chifle rumenite perfect, cu produse de patiserie calde, dar si cu functii utile si cu un design elegant, care vor aduce in bucataria dumneavoastra rafinamentul si functionalitatea mult dorite. Prajiitorul este prevazut cu o serie de dotari concepute special pentru a avea confortul pregatirii unui mic-dejun perfect: de la functia Lift Check care va ajuta sa verificati stadiul prajirii painii fara a intrerupe procesul, pana la sloturi largi, ideale pentru fellile groase de paine si dispozitivul pliabil de incalzire, cu care puteti incalzi produsele de patiserie care nu incap in toaster.

Si pentru ca niciun mic-dejun nu este complet fara o gustare sanatoasa, cu blenderul din colectia Expressionist de la Electrolux puteti pregati smoothie-uri si sucuri delicioase.
Mix-ul perfect dintre tehnologia de ultima generatie a cutitelor din titan si puterea mare de zdrobire, permit o blendare rapida si eficienta a alimentelor.  Blender-ul este prevazut cu o cana mare de sticla, extrem de rezistenta la schimbari de temperatura si spalare, dar si cu un spatiu generos, perfect pentru a pregati portii mari pentru familie sau prieteni. Pentru o amestecare fara efort, blenderul din gama Expressionist Collection face echipa perfecta cu mixerul vertical din aceeasi gama, oferind o plus valoare in bucataria dumneavoastra, nu doar prin tehnologiile cu care sunt dotate, dar si prin design-ul lor elegant.

Transforma-ti bucataria intr-un spatiu functional unde design-ul sofisticat este completat de cele mai inalte standarde in tehnologie cu Gama Expressionist Collection de la Electrolux.

Trezeste-ti apetitul pentru frumusete cu oferta speciala Swarovski

Bucura-te de un plus de functionalitate pentru bucataria ta si de un plus de rasfat pentru tine.
Pana la data de 31 decembrie 2016, poti achizitiona orice produs din gama Expressionist Collection de la Electrolux, iar in urma inregistrarii achizitiei veti primi o bratara Becharmed cu cristale Swarovski®.  Puteti beneficia de promotie dupa ce va inregistrati produsul achizitionat pe site-ul www.registerelectrolux.com, cu bonul fiscal sau factura scanata, pana la data de 15 ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod