Proiectul IKEA POPAS URBAN s-a încheiat

Timp de șase săptămâni, IKEA® POPAS URBAN, spațiul de relaxare de pe Calea Victoriei nr. 46, a primit mii de vizitatori mari și mici și a oferit o alternativă de relaxare în stilul IKEA în centrul Bucureștiului. MSLGROUP The Practice a fost agenția care coordonat și implementat evenimentele în parteneriat cu IKEA România.

Peste 20.000 de vizitatori au trecut pragul POPASULUI URBAN în perioada 15 februarie – 29 martie 2017. În fiecare weekend, micii vizitatori s-au putut bucura de 40 de ateliere și piese de teatru pentru copii, iar în fiecare seară de marți și joi Ambasada Suediei a organizat seri de film, respectiv cursuri de limbă suedeză.
 

Prima activare din luna februarie a fost dedicată celor care au sărbătorit iubirea, iar vizitatorii au participat între 15 și 24 februarie la proiectul „Portret de îndrăgostiți” în colaborare cu fotograful Cristian Șuțu. De 8 martie, formația VUNK a oferit un concert pentru 60 de fete norocoase, iar pe 19 martie, IKEA® POPAS URBAN a găzduit primul concert acustic cu lumina stinsă alături de We Singing Colors. În plus, trei săptămâni au avut tematici speciale: Săptămâna suedeză, Săptămâna aniversară și Săptămâna dedicată sustenabilității, iar adulții nu au dus lipsă de ateliere dedicate pasiunii pentru design interior.
 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod