Prima vopsea lavabilă românească împlinește 20 de ani

SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabilă din portofoliul Policolor, dar și primul astfel de produs lansat pe piața din România, împlinește anul acesta 20 de ani. Cu ocazia acestei aniversări, Policolor a pornit un nou spot TV dedicat mărcii, sub sloganul cunoscut „Vopsești ușor, vopsești cu SPOR”, alături de promoții și multe alte surprize pentru cumpărători, care vor fi desfășurate pe tot parcursul anului.

Lansat în 1999, brandul SPOR a marcat apariţia pe piaţa din România a vopselelor decorative de calitate, iar în 20 de ani de existență a înregistrat vânzări ce s-au concretizat în peste 650 de milioane de metri pătraţi vopsiţi.

Acest lucru face din SPOR unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti.

De-a lungul timpului, sub brandul SPOR au fost lansate multe produse inovatoare și revoluționare pe piața din România, precum gama pentru baie și bucătărie, vopseaua cu ioni de argint, cea hipoalergenică, emailul pe bază de apă, lucios și mat, lacul de lemn pe bază de apă, pentru lemn, parchet și terase, culminând cu cea mai recentă lansare, din 2018, a produsului SPOR Formulă nouă, o vopsea tixotropă (care nu curge și nu stropește), care garantează un alb generos ce rezistă 5 ani.

La zece ani de la lansare, în 2009, SPOR a devenit lider pe segmentul vopselelor lavabile de interior, cu o cotă de piață de 17%, iar anul trecut a primit distincția „Produsul Anului 2018”, în urma rezultatelor unui studiu reprezentativ realizat de Exact Business Solutions, în rândul consumatorilor români.

„Spor este prima vopsea lavabilă românească, un brand aflat în topul preferințelor românilor care aleg produsele noastre pentru calitatea dovedită în timp.

Anul acesta, pentru a marca 20 de ani de existență, am pregătit o serie de activări, promoții și concursuri-surpriză pe care le vom comunica de-a lungul întregului an”, declară Camelia Dragomirescu, director de marketing, Policolor.

Aniversarea va demara printr-o super promoție, dedicată celor care aleg produsul SPOR, promoție care își propune să susțină în continuare meșterul din fiecare român. Astfel, la fiecare găleată cumpărată, de SPOR lavabilă la 15 litri, românii vor primi o salopetă cadou.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol - în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară.

Compania dispune în prezent de o reţea de 12 magazine proprii. Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană. Mai multe informaţii pe: www.policolor.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod