Poveste de Paste cu Marga si Ritar

Inimioarele colorate Marga si Ritar continua sa presare fericire peste dulciuri, transformand orice desert banal intr-unul colorat si prea delicios ca sa nu fie mancat.  De Paste, Marga si Ritar danseaza peste fursecuri in forma de iepurasi, puisori si oua, patineaza pe gura paharului pentru a transforma bauturile si inoata in crema pentru briose, ca sa le faca si mai apetisante. Chiar si ceaiul zambeste de cand e indulcit cu o inimioara colorata. Masa ta de Paste are nevoie de putin zahar colorat! Are nevoie de Margaritar!

Iepurasi colorati - Masa de Paste nu e completa fara fursecurile in forma de iepurasi colorati, de aceea Marga isi dezvaluie una dintre retetele ei secrete de prajituri si te ajuta sa le si decorezi.

Ingrediente:
1 ceasca de unt
1 ceasca de zahar Margaritar
Sucul de la o lamaie
1 ¾ faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
½ lingurita de sare

Pentru decorare:
Inimioare colorate Margaritar

Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
 Intr-un bol mediu, amesteca untul cu zaharul cu un mixer (putere medie), timp de 3 minute. Zaharul poate fi tot colorat. Adauga sucul de lamaie si amesteca din nou. Intr-un bol separat, combina faina, bicarbonatul de sodiu si sarea. Gradual, adauga amestecul cu mixtura din unt si zahar.

Pune amestecul obtinut intr-un vas si acopera-l cu folie de plastic, care trebuie tinut timp de 2 ore la frigider.
Inimioarele de zahar colorat trebuie pisate, pentru a le folosi pentru decorarea iepurasilor.
Coca de prajituri, dupa ce a stat cele 2 ore la frigider, trebuie intinsa si cu ajutorul formelor metalice in forma de iepurasi se decupeaza din aluat.
Pune fiecare iepuras in tava, lasand un spatiu egal intre ei. Lasa-i la cuptor timp de 12-15 minute.
Dupa ce i-ai scos de la cuptor, pune pe fiecare gel rece pentru decorat si presara zahar colorat, fie roz sau albastru. Pentru ochi, nas si gura foloseste fulgi de ciocolata. Voilà! Iepurasii colorati sunt pregatiti pentru a-ti inveseli masa de Paste.
De asemenea, poti folosi aceeasi reteta pentru a face si alte prajituri colorate, cu alte forme. Bucura-te de dulciuri cum n-ai mai facut-o pana acum cu inimioarele roz si albastre, Marga si Ritar! Gatitul deserturilor a devenit mai colorat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod