Plita cu inductie Infinite® de la Electrolux – inovatie si eficienta in bucataria ta

Timpul petrecut in bucatarie ar trebui sa fie o experienta placuta, iar specialistii Electrolux au solutia potrivita pentru tine: echipamente profesionale adaptate nevoilor tale, mereu imbunatatite cu cele mai noi tehnologii.
Acum, cu ajutorul plitelor pe inductie Infinite® din gama Inspiration de la Electrolux, vei tine pasul cu ultimele tendinte culinare si vei experimenta retete deosebite, fara a dedica timp in plus curateniei.

Pentru ca plitele pe inductie incalzesc doar vasul in care gatesti, vei putea curata toate petele de ulei, apa sau alte urme chiar in timp ce pregatesti masa. Astfel, vei evita uscarea petelor si vei dedica mai putin timp curateniei, pentru a te bucura impreuna cu familia de preparatele delicioase, fara alte griji.

Tehnologia de incalzire prin inductie iti vine in ajutor si cand vine vorba de siguranta celor mici, deoarece elimina riscul arsurilor accidentale in timpul functionarii plitei, care ramane rece la atingere.

Folosind plita cu inductie Infinite®, timpul de gatire devine mai scurt, iar consumul de energie este mai mic decat in cazul utilizarii altor tipuri de plite electrice.
Functia Detectare vase intrerupe consumul de energie in momentul in care vasul este ridicat de pe plita, ceea ce echivaleaza cu economii la factura de energie electrica. De asemenea, reglajele extrem de precise ale temperaturii, precum si atingerea imediata a temperaturilor inalte prin activarea functiei Booster, te ajuta la prepararea rapida a mancarii.


Plitele cu inductie Infinite® din gama Inspiration de la Electrolux sunt extrem de usor de folosit, deoarece ecranul TFT (Thin Film Transistor) afiseaza comenzi tactile, cu ajutorul carora poti alege rapid optiunile de gatire preferate.
Mai mult, ai control absolut asupra procesului de preparare a mancarii prin tehnologia touch-screen si functia Stop+Go, care iti permit sa reglezi temperatura si sa intrerupi procesul de pregatire al mancarii, pentru a-l continua ulterior, doar printr-o simpla comanda.

Functia Bridge (punte) face posibila unirea a doua zone de gatit pentru a te ajuta sa pregatesti uniform mancarea, chiar si in vase de diferite dimensiuni sau forme. Astfel, cu ajutorul acestei functii, vei putea folosi cu usurinta tigaia speciala pentru peste, care se va incadra perfect in noua suprafata incalzita.

Iar cand te gandesti ca, dupa prepararea mancarii, nu-ti ramane decat sa o savurezi impreuna cu cei dragi si nu mai ai grija curateniei, nu-i asa ca esti tentata sa testezi mereu noi si noi retete?

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod