Pizza Hut Delivery reintroduce blatul Italian în oferta sa, disponibil la un preț de vară

Pizza Hut Delivery reintroduce în meniu blatul Italian, subțire și gustos, ideal pentru zilele de vară. În perioada 10 iunie – 21 august, blatul este disponibil pentru pizza Margherita‚ iar clienții își pot crea propria combinație, adăugând topping-urile preferate.

Pizza Margherita pe blat Italian este disponibilă între 10 iunie și 21 august la un preț redus pe toate cele trei dimensiuni – mică, medie, mare – la 10 lei, 15 lei, respectiv 20 lei. Clienții Pizza Hut Delivery pot adăuga topping-uri la alegere, disponibile la prețurile din meniu, pentru a-și crea pizza preferată.
Oferta este disponibilă atât la livrare, cât și la ridicarea comenzilor din locație.

De asemenea, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Pizza Hut Delivery a pregătit o serie de oferte speciale pentru clienți. Astfel, la orice pizza medie pe blat Tradițional, Pan sau Crown comandată, fiecare client va primi o bere gratis. Microbiștilor care aleg o pizza mare pe blat Tradițional, Pan sau Cheesy le vor fi livrate și două beri din partea casei. Pentru o seară cu prietenii, Pizza Hut Delivery a pregătit și pachete ce includ pizza, paste și bere, disponibile la preț special.

Pizza Hut Delivery va avea și un program prelungit în perioada 13 – 22 iunie, când locațiilor vor fi deschise în intervalul 10:00 – 01:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod