Peste 5000 de euro au fost donați de Kinga Sebestyen și pasionații de Kangoo Jumps pentru copiii bolnavi de cancer

Mai sunt nici trei săptămâni până la evenimentul caritabil "Kangoo Jumps pentru Viață", organizat anual de Kinga Sebestyen, iar pasionații acestui sport au donat deja 5000 de euro pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer protejați de Asociația M.A.M.E., cu scopul de a îmbunătăți condițiile de tratare a micuților afectați de această maladie.
Oameni cu suflet mare, îndrăgostiți de Kangoo Jumps, au răspuns afirmativ îndemnului cunoscutei instructoare și antreprenor sportiv, și au achiziționat online biletele de participare la evenimentul caritabil din luna martie ori au donat bani direct în conturile Asociației  M.A.M.E..

Până în acest moment, suma donată acoperă 322 de ore de kinetoterapie din cele 1500 necesare a fi efectuate de copiii grav bolnavi în anul 2019.

"Perioadele lungi de spitalizare afectează aparatul locomotor în cazul copiilor diagnosticați cu cancer sau alte boli grave. De aceea, serviciile de kinetoterapie și fizioterapie de care ei beneficiază în cadrul Centrului Steluțelor sunt extrem de importante pentru recuperarea lor completă. Cei mici efectuează saptamanal, sub atenta supraveghere a specialistului, exerciții adaptate nevoilor și capacității fiecăruia dintre ei, ce îi ajută să își corecteze postura și aliniamentul corpului, să își recupereze elasticitatea și rezistența musculară, să își îmbunătățească coordonarea neuromotorie, controlul și echilibrul. Tocmai de aceea, ne bucură să vedem că, de la an la an, crește numărul persoanelor care se implică în evenimentul "Kangoo Jumps pentru Viață". Va asteptam cu drag, pe toti iubitorii acestui sport, să facem împreună mișcare și, totodată, fapte bune!", a declarat Maria Culescu, președintele fondator al Asociatiei M.A.M.E.

În data de 16 martie, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață va avea loc la Sala Polivalentă Dumbrăvița, din județul Timiș, unde vor fi prezenți instructori și presenteri Kangoo Jumps din toată lumea. Aceștia, alături de peste 1000 de participanți, vor face mișcare și vor dona taxa de intrare (150 lei) și sumele suplimentare pentru cauza umanitară.

Acest tip de eveniment a avut loc anual, în luna martie, în ultimii 11 ani, donând-se de fiecare dată mii de euro pentru ca micuții afectați de crunta maladie să poată beneficia de condiții mai bune la spitalul la care se tratează.

În cadrul evenimentului din 16 martie se vor ține diferite clase de aerobic (în special Kangoo Jumps) de către prezenteri naționali și internaționali printre care Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps în România, Trainer și Mentor a sutelor de instructori din țară și din străinătate- , Ildikó Marica – Trainer și Prezenter Kangoo Jumps, a licențiat sute de instructori în țară și în străintătate, Ciprian Căvăjdan – Prezenter Kangoo Jumps și Prezenter Aerobic, castigator al concursului New Face of Fitness 2018, Pintea Cristina – Presenter Kangoo Jumps-, Marta Silvia – Presenter Kangoo Jumps- , Lőrincz Ernő – Instructor Kangoo Jumps și instructor la Box Team Hungary.

Cine nu poate participa la clasele de Kangoo Jumps ori la evenimentul din 16 martie poate dona pentru ajutorarea micuților bolnavi de cancer direct în conturile Asociației:

LEI: RO03BTRL04401205N75044XX

EUR: RO75BTRL04404205N75044XX

Online: https://asociatiamame.com/doneaza , menționând "Kangoo Jumps for life 2019"

Evenimentul va fi deschis de către Kinga Sebestyen și Maria Culescu, fondatorul și președintele Asociației M.A.M.E., de primarul localității Dumbrăvița, Malac Victor și de către viceprimarul Miklós Árpád, împreună cu formația de dansuri de societate, dansuri moderne și dansuri populare al Dumbrăviței.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod