Pentru prima dată, Doncafé, în complicitate cu Doamna Crăciun, sărbătorește femeile pentru că fac reală magia sărbătorilor

Parte din platforma „Momentul tău Doncafé”, brandul aduce anul acesta în prim-plan un personaj care completează portretul femeii moderne, ce își dedică timpul în preajma sărbătorilor de iarnă pentru împlinirea dorințelor celor apropiați.
Astfel, de Crăciun, pentru milioane de momente dăruite altora, Doncafé oferă un moment Doamnei Crăciun și tuturor femeilor care fac reală magia sărbătorilor, cu edițiile speciale de cafea Doncafé Selected Ciocolată și Doncafé Selected Vanilie.

Pentru primă oară, Doamna Crăciun va fi vocea Doncafé, adresându-se femeilor care își dedică an de an timpul pentru ca cei dragi să se bucure de atmosfera specială a Crăciunului, de la alegerea cadourilor și împodobirea bradului sau decorarea casei, până la organizarea meselor îmbelșugate sau ajutarea celor mici să-și scrie dorințele.

Doncafé intenționează să construiască, începând cu acest an, o comunitate în jurul Doamnei Crăciun, în perioada sărbătorilor de iarnă, prin pagina sa de Facebook - https://www.facebook.com/DnaCraciun.
Ea le va fi alături româncelor printr-o campanie ce se va defășura atât în mediul online, cât și în cel offline, și prin intermediul căreia Doncafé își invită consumatoarele să interacționeze și să-și împărtășească idei și sfaturi pentru a face această perioadă una deosebită pentru cei dragi.

Doncafé răsplătește femeile pentru milioanele de momente dedicate altora, iar Doamna Crăciun este personajul care întruchipează inițiativa, precum și generozitatea fiecărei femei în timpul acestor zile magice, este gândul din spatele fiecărui cadou oferit cu drag și bucuria fiecărui moment de sărbători.

În preajma sfârșitului de an, rolul Doncafé în viață Doamnei Crăciun și a tuturor femeilor este acela de a le oferi un moment unic de relaxare și re-energizare pentru a-și regăsi inspirația de a duce la bun sfârșit toate planurile.
Iubitoarele de cafea pot face cunoștință cu Doamna Crăciun, îi pot descoperi povestea și suprizele și îi pot scrie pe pagina sa oficială de Facebook.

Campania Doncafé se va desfășură la nivel național până la finalul lunii decembrie și include și produsele în ediție limitată Doncafé Selected Vanilie și Doncafé Selected Ciocolată. Noile sortimente Doncafé pot fi achiziționate din toate magazinele din toată țară, începând cu luna noiembrie.  Doncafé – un moment dăruit Doamnei Crăciun și tuturor celor care fac reală magia sărbătorilor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod