Parfumul ONLY THE BRAVE de la Diesel

Un parfum ce dezvaluie drumul spre propria afirmare, o armonie senzoriala in care elementele contradictorii se impletesc in dorinta de solidaritate...Mergand mai departe de structura olfactiva traditionala, Alienor Massenet, Olivier Polge si Pierre Wargnye au impus o puternica semnatura...
Un parfum ce dezvaluie drumul spre propria afirmare, o armonie senzoriala in care elementele contradictorii se impletesc in dorinta de solidaritate...Mergand mai departe de structura olfactiva traditionala, Alienor Massenet, Olivier Polge si Pierre Wargnye au impus o puternica semnatura oriental lemnoasa cu accente de piele, o semnatura in doua acte, iluminata de note proaspete de coriandru si cu atingeri viguroase de mandarina.

O data cu lansarea noului parfum masculin Only the Brave, Diesel si Sephora te provoaca la o proba de curaj si asta pentru ca in luna iulie produsul poate fi gasit in lantul Sephora.

Vino in perioada 10 - 19 iulie in magazinul Sephora din Mall Vitan si forta pumnului tau va fi rasplatita cu multe premii.
Poti castiga noul parfum sau poti fi unul din norocosii care se vor rasfata cu o geanta din ultima colectie Diesel.

Parfumul Only the Brave, 50 ml, pret public estimat: 280 – 290 lei (Diesel nu fixeaza pretul public si acesta poate varia in functie de distribuitor. Nu avem nici o influenta asupra pretului).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod