Incertitudini privind inmormantarea lui Michael Jackson

8 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Incertitudini privind inmormantarea lui Michael Jackson

Dupa ceremonia publica de omagiere, trupul neinsufletit al lui Michael Jackson nu a fost transportat nici la cimitirul Forest Lawn, nici la ferma Neverland, potrivit site-ului tmz.com, citat de Mediafax.

Locul in care Michael Jackson a fost sau urmeaza sa fie inmormantat nu a fost dezvaluit presei. Jurnalistii site-ului tmz.com au aflat de aceasta data ca in certificatul de deces al lui Michael Jackson, cimitirul Forest Lawn apare la rubrica "antreprenor pompe funebre", pentru ca trupul a fost imbalsamat in acel loc, insa restul informatiilor sunt pastrate in mare secret de familia Jackson.


Acelasi certificat de deces al starului indica faptul ca cimitirul Forest Lawn a fost ales ca locatie "temporara" pentru pastrarea trupului neinsufletit. De asemenea, la rubrica "ocupatia defunctului" apare scris "muzician", la rubrica "profesie" a fost marcat "artist", iar la rubrica "numarul anilor de activitate" se mentioneaza cifra 45. La rubrica "rasa" a fost completat cu "neagra".

Potrivit informatiilor listate pe certificat, se pare ca acesta a fost completat de La Toya Jackson, una dintre surorile lui Michael.
La rubrica "resedinta" nu apare Holmby Hills, ci vila din Encino a parintilor starului.

Alte surse presupuna ca trupul lui Michael Jackson ar fi fost deja incinerat, iar cenusa sa a fost imprastiata pe teritoriul fermei sale Neverland, in partea de nord-vest a orasului Los Angeles.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod