OIKOS: snack-ul gustos și sănătos de la Danone!

Ești mereu în mișcare, faci slalom între casă, job, scoala copiilor, sală și ședințele de shopping? Între atâtea activități, apuci gustări la repezeală fără să te gândești cât de sănătos mănânci? Danone îți propune noile iaurturi OIKOS. Inspirat de rețetele grecești, OIKOS are un conținut ridicat de proteine, de 5,4%, și doar 2,2% grăsimi, fiind astfel dens, gustos și sățios, dar în același timp ușor și sănătos. ”OIKOS” pentru greci înseamnă acasă.
Când savurezi un iaurt OIKOS regăsești starea de bine, de relaxare pe care ți-o dă casa ta, sentimentul de „acasă”, oriunde ai fi.

Noile iaurturi OIKOS sunt disponibile în trei variante de produs, pe pat de fructe: cu capșune, kiwi sau piersici.

Combinația de iaurt natural și bucăți de fructe coapte, suculente îți răsfață pupilele gustative și îți oferă energia de care ai nevoie pentru a ține pasul cu viața trepidantă pe care o ai. Iaurturile OIKOS sunt disponibile într-un ambalaj practic de 150 de grame, pentru a fi ușor de transportat și de consumat la micul dejun, ca gustare între mesele principale sau ca gustare ușoară de seară. 

OIKOS are un conținut ridicat de proteine care sunt importante pentru organism, fiind utilizate în mai multe feluri, în funcție de vârstă și activitate: pentru creștere, pentru refacerea țesuturilor, pentru creșterea masei musculare, pentru persoanele care depun o activitate fizică intensă ori fac sport, dar și în constituirea de enzime, factori imunitari - pentru a numi doar o parte dintre beneficii.

Brandul OIKOS este prezent și în Canada și Statele Unite ale Americii.
În Canada, la doar doi ani de la lansare, OIKOS este la acest moment cel mai bine vândut iaurt grecesc de pe piață, iar în America este al doilea cel mai bine vândut brand al Danone, după Activia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod