Oferă-ţi un moment de relaxare cu NESCAFÉ Cappuccino!

Zi de zi eşti pe fugă, încercând mereu să îţi faci treaba cât mai bine şi cât mai repede, ceea ce îţi provoacă adesea o stare de stres. Nu eşti singura care se confruntă cu această problemă, toţi trăim într-o lume agitată.
 Zi de zi eşti pe fugă, încercând mereu să îţi faci treaba cât mai bine şi cât mai repede, ceea ce îţi provoacă adesea o stare de stres. Nu eşti singura care se confruntă cu această problemă, toţi trăim într-o lume agitată.  Pentru a-ţi păstra un tonus bun, este important să îţi faci timp pentru tine şi să ai mereu la îndemână soluţia ta secretă anti-stres.
Nimic nu se potriveşte mai bine pentru clipele de maxim efort decât cinci minute de relaxare cu delicatul NESCAFÉ Cappuccino sau cremosul NESCAFÉ Mochaccino.

În mijlocul freneziei zilnice, încearcă noile arome NESCAFÉ Cappuccino, care îţi vor aduce farmecul unei ore petrecute pe o terasă sau într-o oază de linişte, chiar la birou. Specialităţile de cafea instant NESCAFÉ Cappuccino, cu un gust autentic italian şi multă spumă şi NESCAFÉ Mochaccino, cu aromă de ciocolată, au fost special create pentru a-ţi crea câteva clipe de evadare.


Ia un pliculeţ de Cappuccino pentru tine şi unul de Mochaccino pentru cea mai bună prietenă, toarnă conţinutul pliculeţelor în căni şi adaugă  130 ml de apă încălzită la 80 de grade Celsius. În cel mai scurt timp, gustul fermecător de ciocolată sau cappuccino vă va cuceri definitiv.  Când vrei să schimbi cursul unei zile agitate, ai nevoie doar de un pliculeţ de NESCAFÉ Cappuccino sau NESCAFÉ Mochaccino şi starea ta de spirit se va schimba instant.  Produsele sunt comercializate pe piaţă în pliculeţe de 13g, respectiv 18g (varianta cu aromă de ciocolată).
Pret: nerecomandat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod