O noua tendinta la nunti: coregrafia de grup

Instructorii studiourilor de dans Arthur Murray remarca o noua tendinta ce prinde contur la nuntile din Romania: coregrafiile de grup realizate fie de catre mire, fie de catre mireasa, fie impreuna, ca surpriza pentru partener si invitati.

Realizarea unei coregrafii–surpriza alaturi de prietenii apropiati creeaza un moment memorabil si distractiv, foarte important in cadrul nuntii. Acesta este menit sa surprinda partenerul, dar si sa provoace invitatii la dans, pornind astfel petrecerea cea mai importanta din viata personajelor principale, mire si mireasa.

„Ne asteptam ca in 2015 coregrafia de grup sa devina o constanta la nuntile din Romania.
Realizarea unei coregrafii de grup, fie de catre mire alaturi de prieteni, fie de catre mireasa alaturi de domnisoarele de onoare, este o surprinza spectaculoasa, atat pentru partener, cat si pentru invitati. Momentul capteaza atentia tuturor celor prezenti si creeaza cadrul perfect pentru distractie de neuitat. Cuplurile incep sa ia in calcul crearea unor astfel de momente, pentru a asigura un plus de divertisment la nunta” declara Mirel Roman, Manager Studio de Dans Arthur Murray Bucuresti.

Coregrafiile de grup se realizeaza prin combinarea mai multor stiluri de dans, colaje de pasi si miscari specifice diverselor dansuri alese.
Acestea se realizeaza personalizat, in functie de preferintele, stilul si personalitatea celor implicati in coregrafie si de tipul de moment ce se doreste a fi creat in cadrul nuntii. Coregrafiile de grup pentru nunta sunt usor de invatat, cu dansuri energice, dinamice, care creeaza o dispozitie de dans molipsitoare.

„Sunt foarte multe piese potrivite pentru coregrafii de grup de nunta. Noi recomandam in general coregrafii pe piese foarte cunoscute sau la moda, sau mixuri de astfel de piese, pentru ca invitatii sunt mai empatici fata de ele, mai deschisi la a incepe si ei sa danseze.
Si intra in starea de petrecere mai rapid cand piesa le este familiara. De exemplu, „Happy” a lui Pharrell este o alegere excelenta.  Este un Hustle usor, dinamic si amuzant, se poate invata in doar cateva lectii” adauga Mirel Roman.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod