Nutriţie echilibrată, gusturi delicioase şi un cadou surpriză cu cerealele Milupa

Cerealele preferate ale micuţului tău îţi aduc în luna aprilie o surpriză: la două pachete de Milupa 7 Cereale, Vise Plăcute cu Mere, Stracciatella sau Primele mele cereale cu Mere primeşti cadou o cutie pentru păstrarea cerealelor.

Pe lângă gusturile delicioase, pe care bebelusul tău le va accepta cu plăcere, cerealele Milupa îi oferă acestuia şi confortul unei burtici fericite. Prof. Dr. Marin Burlea, preşedintele Societăţii Române de Pediatrie recomandă cerealele Milupa datorită „aportului nutritiv în săruri minerale, dar mai ales datorită conţinutului în fibre alimentare.
Aşadar, prezenţa cerealelor în dieta micuţului va stimula motilitatea tubului digestiv şi va asigura un tranzit intestinal adecvat”.

Pachetele promoţionale se găsesc pentru reţete de cereale de 4, 6, 8 şi 10 luni astfel încât micuţii de orice vârstă să se poată bucura de cerealele lor preferate şi de cadoul Milupa.
Promoţia este valabilă în limita stocului disponibil. Pachetul promoţional se găseşte în hipermarket-uri şi în marile lanţuri de farmacii.

Recomandate de Societatea Româna de Pediatrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod