Noul Trussardi Black Extreme

Masculin, misterios și negru absolut! Trussardi Black Extreme este noul parfum dedicat bărbatului modern care este mereu în căutarea aventurii.
Tradiția și originile brandului sunt evocate printr-un design elegant, atemporal și reprezintă semnatura excelenței italiene.   Valorile brandului Trussardi se regăsesc în acest parfum. Puternic și diferit, cucerește și atrage folosind o nouă armă de seducție. Notele sale de bază sfidează conceptele clasice și oferă o declarație puternică, contemporană.

Acordurile aristocratice de piele neagră, cu fațetele lemnoase, vetiver și patchouli exprimă o senzualitate evidentă și sofisticată.

Parfumul se diferențiază prin contrastul dintre notele extrem de proaspete de lămâie italiană și acordurile puternice marine.

Nota fructată de prună învăluită de irisul italian intensifică caracterul unic, schimbător al parfumului prin nuanțe întunecate, senzuale și elegante.

Sticla opacă, de culoare neagră reflectă eleganța și alura sofisticată a casei ce are ca simbol Ogarul, iar detaliile extraordinare aurii

completează perfect designul atrăgător al acestui parfum.
Emblemă gravată pe capacul sticlei îi oferă un plus de  personalitate.

Numele 'Trussardi Black Extreme' gravat cu litere elegante aurii reprezintă un semn distinctiv al caracterului și intensității acestui parfum.

Tomaso Trussardi, a patra generație a familiei Trussardi, este imaginea campaniei publicitare Trussardi Black Extreme și reprezintă stilul, eleganța și tradiția casei.

Un bărbat modern de succes care devine într-un mod spontan și natural protagonistul acestei campanii alb-negru atât de elegante.

Noul Trussardi Black Extreme este disponibil in magazine incepand din luna octombrie.
Pret: 291 lei 50ml.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod