Noul Pampers Active Baby-dry, scutecul care le oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii

Fiecare mamă și copilul său adoră acele prime clipe ale dimineții pe care le petrec împreună. Sunt momente speciale, care întăresc legătura dintre cei doi și care, invariabil, crează povești și amintiri unice.
Diminețile fericite nu apar însă ca prin magie, ci doar după o noapte în care cel mic a avut un somn liniștit. Fiecare noapte agitată își pune amprenta asupra stării de spirit și a nivelului de energie ale micuțului.

Noul Pampers Active Baby-Dry, scutecul lansat de P&G cu ajutorul echipei de experți din cadrul Centrului de Inovație din Schwalbach, este cel mai bun aliat al mămicilor și al copiilor pentru dimineți fericite, pentru că oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii pe timpul nopții.

Inovațiile noului Pampers Active Baby Dry


Noul Pampers Active Baby Dry are un strat superior mai moale, cu o textură specială și un nou strat care absoarbe și reține umezeala.
Lichidul este menținut în interiorul scutecului datorită  tehnologiei AGM (Absorbent Gel Material). Particulele uscate care se găsesc în interiorul stratului absorbant se transformă într-un gel superabsorbat la contactul cu umezeala, un gel care poate reține până la de 30 de ori propria greutate în lichid, chiar și în condiții de presiune.

Scutecul trebuie să absoarbă și să rețină cu 50% mai mult lichid de-a lungul nopții decât în timpul zilei, iar scutecele Pampers Active Baby-Dry nu doar că fac acest lucru, ci și le oferă micuților până la 12 ore de protecție împotriva umezelii și un somn liniștit, tocmai bun pentru a asigura dimineți fericite alături de părinți.

Tot pentru dimineți fericite, animăluțele pe care le întâlneam pe scutecele Pampers Active Baby sunt surprinse acum într-o nouă ipostază, una care o să le inspire pe mămici să le spună și mai multe povești amuzante copiilor lor.

Centrul de Inovație P&G din Schwalbach

Toate inovațiile au fost inspirate de nevoile mămicilor și bebelușilor din întreaga lume.  Experții P&G din cadrul Centrului de Inovație din Schwalbach Germania au avut în vedere părerea părinților cu care interacționează în fiecare zi, pentru a dezvolta noul Pampers Active Baby-Dry.

‚Pentru noi, echipa Pampers, este foarte important să înțelegem atât nevoile copiilor cât și ale părinților, pentru că obiectivul nostru major este acela de a-i ajuta pe părinți să-și îngrijească așa cum se cuvine copiii.
Tocmai din acest motiv interacționăm foarte mult atât cu mamele cât și cu tații și cu bebelușii. Discutăm cu părinții despre nevoile copiilor lor și despre lucrurile care pot fi îmbunătățite în scutecele existente pe piață, dar suntem extrem de atenți și la comportamentele copiilor care vin în locul de joacă amenajat în centrul nostru de inovație. Suntem atenți la modul în care se comporta scutecele pe care aceștia le poartă: dacă sunt bine fixate, dacă lasă vreo urmă pe pielea copilului, dacă sunt sau nu confortabile. Cu ajutorul aceste strânse colaborări cu mamele și copiii înțelegem ce fel de schimbari ar trebui să aplicăm produsului și ulterior le și implementăm’, a declarat Dr.
Frank Wiesemann, R&D Baby Care, Centrul de Inovație P&G din Schwalbach, Germania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod