Noul NESTEA cu îndulcitor din Stevia: acelaşi gust delicios, cu -30% mai puţin zahăr

Noul NESTEA - conţinut caloric redus şi un gust dulce, de origine naturală. Cum ne putem bucura de acest lucru? Secretul este extractul purificat din frunzele de Stevia - un îndulcitor provenit din sursă naturală, fără calorii. Planta Stevia, cunoscută şi ca planta dulce, este o plantă din familia crizantemelor, originară din Paraguay, utilizată de secole de populația indigena Guarani pentru îndulcirea băuturilor. Extractul purificat din frunzele de Stevia este de 200 de ori mai dulce decât zahărul.

Datorită îndulcitorului din Stevia, noul NESTEA reprezintă combinația răcoritoare și delicioasă de ceai și gust de fructe, cu -30% mai puțin zahăr.
Se adresează consumatorilor care preferă un produs răcoritor şi, în acelaşi timp, cu un conţinut caloric scăzut. Produsele Nestea conţin extracte naturale de ceai și sucuri de fructe - produse cu tehnologie modernă, aseptică (sterilizată) - și nu conțin conservanți sau agenți de colorare.

Noul NESTEA este primul produs al Coca-Cola România ce conține îndulcitorul noncaloric, de origine naturală, pe bază de extract din frunze de Stevia. Acesta este disponibil pe piața din România în variantele Nestea cu aromă de piersici, Nestea cu aromă de lămâie, Nestea cu aromă de mango și ananas și Nestea cu aromă de fructe de pădure, începând cu 1 Iunie.

Noul Nestea cu îndulcitor din Stevia vine în completarea angajamentului Coca-Cola România de a oferi consumatorilor o gamă diversificată de produse, într-o gamă completă de ambalaje, adaptate preferinţelor şi stilului de viaţă al acestora.
Astăzi, portofoliul de produse al companiei cuprinde o varietate de băuturi calorice și non-calorice, în care sunt folosite diverse variante de îndulcitori cu un conţinut redus sau fără calorii.

Coca-Cola România încurajează consumatorii să opteze pentru un stil de viaţă echilibrat, care să includă atât o dietă adecvată, cât și exerciții fizice regulate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod