Noul ceai instant Nestea Ice Tea cu aroma de lamaie sau piersica

Te-ai pregatit pentru vara torida? Daca vrei sa te racoresti in orice moment al zilei, incearca noul ceai instant NESTEA Ice Tea cu aroma de lamaie sau piersica. In cateva minute, vei pregati un ceai revigorant pentru toti prietenii tai si veti avea week-end-uri de vara pline de prospetime.

Te-ai pregatit pentru vara torida?  Daca vrei sa te racoresti in orice moment al zilei, incearca noul ceai instant NESTEA Ice Tea cu aroma de lamaie sau piersica. In cateva minute, vei pregati un ceai revigorant pentru toti prietenii tai si veti avea week-end-uri de vara pline de prospetime.

Pentru iubitorii gustului de ceai si fructe, a fost lansat pe piata primul ceai instant NESTEA Ice Tea. Niciodata nu a fost mai usor sa prepari o bautura pe baza de ceai cu gheata pentru tine si cei dragi.

Cu doua arome la fel de racoritoare pentru vara care se apropie, NESTEA Ice Tea instant este ideal pentru dupa amiezele petrecute in familie sau cu prietenii si in pauzele de la serviciu. Fie ca alegi gustul acrisor de lamaie sau pe cel parfumat de piersica, vei savura o bautura revitalizanta ce te duce cu gandul la vacanta.

Varianta instant NESTEA Ice Tea se prepara foarte rapid folosind pliculetele de produs, apa rece si cateva cuburi de gheata. Tot ce trebuie sa faci este sa torni continutul unui plic in 1,5 litri de apa, adaugi gheata si vei obtine 10 pahare de bautura racoritoare. 

Bautura instant NESTEA Ice Tea cu aroma de lamaie si piersica este comercializata in pliculete de 20 de grame care iti asigura 1.5L de bautura racoritoare (10 portii).
In aceasta vara, poti savura gustul preferat de ceai cu aroma de lamaie sau piersica la orice ora! Pregateste in cel mai scurt timp bauturile pe baza de ceai cu gheata si da startul verilor de distractie in familie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod