Noul Blu-ray player de la Philips

Philips vă prezintă noile Blu-ray playere 3D BDP9600 şi BDP5200, care vă oferă performanţă profesională, un design impecabil şi tehnologii avansate. Şi noul Blu-ray player Philips BDP3200, pentru conectare uşoară la internet, inclusiv la cele mai recente inovaţii Youtube pentru TV.
Philips vă prezintă noile Blu-ray playere 3D BDP9600 şi BDP5200, care vă oferă performanţă profesională, un design impecabil şi tehnologii avansate. Şi noul Blu-ray player Philips BDP3200, pentru conectare uşoară la internet, inclusiv la cele mai recente inovaţii Youtube pentru TV.  Acestea vă vor transforma sufrageria în arena perfectă pentru divertisment, aducând în propria casă experienţa incredibilă pe care aţi trăit-o la cinematograf.


Blu-ray player Philips BDP9600 are o carcasă din aluminiu solid, de 3 mm si oferă o calitate pură, de neegalat cu performanţe 3D video şi audio realiste, incredibile. Dotat cu tehnologia de procesare video Qdeo[i] complet personalizabilă, acest player produce imagini video naturale de mare adâncime care transportă privitorul direct în inima acţiunii.

Noul BDP9600 oferă numeroase caracteristici de conectare uşor de utilizat, inclusiv receptorul Wi-Fi şi legătura de reţea DNLA, pentru a aduce colecţia dvs.
de filme şi fotografii direct pe televizor. Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB. BDP9600 este dotat cu tehnologia EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod