Noua maşină de pâine Philips Viva Collection HD9046

Pentru masa de Paşte, pregăteşte-le celor dragi o masă cu alimente proaspete, făcute chiar de tine, acasă. Noua maşină de pâine Philips Viva Collection HD9046 îţi permite să câştigi mai mult timp alături de cei dragi şi este instrumentul potrivit pentru a te ajuta să faci masa de Paşte şi mai gustoasă, mai ales că poţi adăuga ingredientele seara şi seta temporizatorul pentru ca dimineaţa următoare să te trezeşti cu miros irezistibil de pâine proaspătă şi caldă.

Cu noua maşină de pâine Philips HD9046 poţi coace o varietate de aluaturi cu orice aromă, într-un mod extrem de uşor.
Cu 14 programe presetate, poţi pregăti orice fel de pâine, de la grâu integral la fără gluten, precum şi diverse varietăţi franţuzeşti şi dulci sau aluat de paste. Poţi prepara cu uşurinţă chiar şi cozonaci delicioşi întrucât presetările au grijă de temperatură şi durată pentru ca tu să ai parte de cele mai bune rezultate posibile.  Maşina de pâine Philips Viva Collection îţi permite să te bucuri de pâinea preferată. Datorită sistemului de control al temperaturii, poţi obţine pâine cu crustă moale, medie sau neagră extrem de uşor, cu o simplă apăsare a panoului de comandă.
În funcţie de cantitatea de care ai nevoie, tot din panoul de comandă îţi poţi alege şi dimensiunea pâinii pe care vrei să o coci: medie (750 g) sau mare (1000 g).

Acum îi poţi surprinde pe cei dragi cu preparate proaspete, fără prea mult efort. Maşina de pâine Philips HD9046 are un temporizator de până la 13 ore. Poţi adăuga ingredientele seara, seta temporizatorul pentru dimineaţa următoare şi lăsa prepararea în grija aparatului astfel încât să îţi începi ziua într-un mod plăcut. În plus, nu trebuie să îţi faci griji că vei greşi reţetele.
În timpul fazei de amestecare, maşina de pâine te anunţă prin semnale sonore când să adaugi alte ingrediente speciale. Pentru un plus de inspiraţie şi a-i surprinde mereu pe cei dragi, poţi consulta broşura cu reţete inclusă. Cu un design prietenos, care se integrează în orice bucătărie, maşina de pâine este ultrasilenţioasă în timpul funcţionării astfel încât, chiar dacă o laşi să prepare bunătăţile preferate în timpul nopţii, nu te vei trezi din cauza zgomotului.

Maşina de pâine Philips HD9046 are şi un recipient special pentru ca tu să prepari iaurt proaspăt în propria casă.
Îl poţi pregăti din lapte integral, degresat sau cu 2% grăsime în funcţie de preferinţe.  Preţ noua maşină de pâine Philips Viva Collection HD9046 – 655 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod