Horoscop: Ce trucuri foloseşte ca să te cucerească, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce este iubitul tău dispus să facă pentru a te cuceri? Află ce trucuri foloseşte, în funcţie de zodia lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când vrea să cucerească o femeie, bărbatul din zodia taur îşi activează farmecul personal şi se foloseşte de latura sa romantică. Îi place stilul clasic de a curta o femeie, iar florile, cinele la lumina lumânării şi cadourile fac cu siguranţă parte din meniu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ca să te cucerească, bărbatul din zodia gemeni va încerca să te impresioneze şi să te facă să vezi cât este el de interesant. Cu siguranţă îţi va spune lucruri măreţe, va vorbi despre pasiunile lui şi chiar va încerca să te şocheze prin tot felul de declaraţii menite să-ţi atragă atenţia.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din zodia rac va încerca să te cucerească vorbindu-ți despre dragostea lui pentru familie. Îți va spune cât de mult își dorește o familie, va vorbi despre dragostea lui pentru copii și despre cât de importanți sunt părinții.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din leu își va folosi magnetismul ca să te cucerească. Se va lăuda destul de mult, încercând să-și pună în valoare toate calitățile. Nu este dispus să cedeze prea ușor, de aceea este posibil să fie prin preajma ta când te aștepți mai puțin.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din fecioară îți vorbește despre cât de seriose sunt intențiile lui, dacă vrea să te cucerească. Va fi dispus să-și angajamente înainte să i ceri tu asta și se va lăuda cu apttitudinile lui de bărbat serios.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Romantismul este arma secretă a bărbatului din zodia balanță. Florile, cinele romantice și cadourile vor fi neplisite, iar vorbele dulci și complimetele vor face cu siguranță parte din meniu. Poate deveni destul de sentimental când este îndrăgostit, deci te poți aștepta la multe gesturi frumoase.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din scorpion se va comporta ca o adevărată a doua umbră a ta dacă își dorește să te cucerească. Va încerca să te "descifreze", să știe totul despre tine și să afle ce gândești cu adevărat. Îți dai seama că vrea să te cucerească atunci când deschide discuții serioase și profunde și când se străduiește să te cunoască perfect.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din săgetător se va comporta ca un adevărat bufon dacă vrea să te cucerească. Este mereu pus pe glume în preajma ta și vrea să te facă să râzi. Acesta este principalul său truc pentru a te cuceri.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Să nu te sperii dacă observi că un nativ din capricorn te "spionează" din umbră. Este primul semn că s-a îndrăgostit, dar pentru că e o fire rezervată, va avea grijă ca nimeni să nu-i descopere pasiunea. Va fi foarte interesat de planurile tale de viitor şi se va lansa în tot felul de discuţii aprinse, numai de dragul de a te cunoaşte mai bine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu e foarte greu să-ţi dai seama că un nativ din vărsător vrea să te cucerească. Şi asta pentru că te va asalta pe toate planurile: vei primi sms-uri, te va include rapid în lista lui de messenger sau printre prietenii de pe Facebook. Acest nativ obsedat de tehnologie ştie că trebuie să fie vizibil pe toate planurile ca să te cucerească.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi dai seama că nativul din pești vrea să te cucerească atunci când va încerca tot felul de trucuri ca să-ţi atragă atenţia. Îţi va spune printre cuvinte că eşti frumoasă, atrăgătoare, inteligentă, dar nu o va face niciodată direct de teamă că va fi respins.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din zodia berbec îşi va folosi teribilismul pentru a te cuceri. Va face cele mai îndrăzneţe gesturi pentru a-ţi atrage atenţia. Ar fi în stare să-şi pună viaţa în pericol pentru a te impresiona.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod