Noua gamă NESCAFÉ Brasero

Diferenţele biologice şi genetice sunt cele care determină nevoia de varietate a oamenilor, fiecare persoană căutând acele soluţii adaptate propriului organism. Nevoia de diversitate se manifestă foarte evident la nivelul alimentaţiei, datorită papilelor gustative care determină percepţia asupra alimentelor sau băuturilor pe care le consumăm.

Diferenţele biologice şi genetice sunt cele care determină nevoia de varietate a oamenilor, fiecare persoană căutând acele soluţii adaptate propriului organism.  Nevoia de diversitate se manifestă foarte evident la nivelul alimentaţiei, datorită papilelor gustative care determină percepţia asupra alimentelor sau băuturilor pe care le consumăm. 

Studii recente citate de NESCAFÉ demonstrează că, de la o persoană la alta, numărul papilelor gustative variază între 2000 şi 10.000, ceea ce determină diferenţe în percepţia asupra gustului, in special în ceea ce priveşte aprecierea intensităţii lui.

Oamenii sunt diferiţi genetic, biologic, dar şi din punct de vedere al personalităţii, toate acestea contribuind la preferinţa pentru un anumit gust. Pornind de la nevoile diferite ale consumatorilor, NESCAFÉ lansează gama NESCAFÉ Brasero, inovând categoria de cafea solubilă cu trei produse create în funcţie de gusturile variate, venind cu reţete speciale testate şi apreciate de consumatori: NESCAFÉ Brasero Mild, NESCAFÉ Brasero Original şi NESCAFÉ Brasero Strong.

NESCAFÉ Brasero Mild este cafeaua aromată, cu o cremă bogată şi gust catifelat, ce se adresează persoanelor cărora le place să se bucure de fiecare clipă a dimineţii şi să se răsfeţe de la primele ore.  Produsele din gama NESCAFÉ Brasero sunt disponibile pe piaţă în ambalaje de gramaje diferite: NESCAFÉ Brasero Mild (1.8 şi 100 grame), NESCAFÉ Brasero Original (1.8 g, 20g, 50g, 75g, 100g şi 200g) şi NESCAFE Brasero Strong (1.8g şi 100 g).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod