Noua formulă Nutricia Aptamil de la 1an+ testată de copiii din peste 500 de creşe

După vârsta de un an, juniorul tău a devenit din ce în ce mai activ. De acum va începe să petreacă tot mai mult timp în spaţii deschise şi chiar în colectivitate, iar curiozitatea şi dorinţa de a explora lumea înconjurătoare îi vor solicita sistemul imunitar încă vulnerabil la această vârstă.

Pentru a-i sprijini pe cei mici în această perioadă de creștere și dezvoltare rapidă, experţii NUTRICIA în sistemul imunitar al copiilor au creat noua formulă de lapte Aptamil de la 1 an, cu Pronutra+ .

Aptamil 1an+ a fost creat în urma cercetării de peste 30 de ani a laptelui matern și a fost testat de sute de copii din peste 500 de creșe și grădinițe. Conţine Pronutra+, un complex unic de nutrienţi, ce combină IMMUNOFORTIS (scGOS/lcFOS) cu nutrienţi esenţiali şi vitaminele A, C şi D, ce contribuie în mod natural la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

 

 

 

Știai că :

Un copil are nevoie de 6 ori mai multi nutrienți decât un adult (per kg corp)

Stomacul unui copil este de 5 ori mai mic decât al unui adult

Așadar, fiecare linguriță de mâncare a unui copil trebuie să conțină mai mulți nutrienți

Laptele de creștere este o parte importantă în dietă, special creat să ofere copilului o cantitate corectă de nutrienți esențiali

Susţine, așadar, dezvoltarea sistemului imunitar al copilului tău, oferindu-i o alimentaţie adecvată vârstei ! Alături de o dietă echilibrată, 500 ml de Aptamil 1an+ asigură necesarul zilnic de vitamine şi minerale.

 Nutricia susţine recomandarea OMS de alăptare exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării cât mai mult timp posibil, în paralel cu alimentaţia diversificată.

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; înainte de a folosi o formulă de lapte consultaţi medicul pediatru.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod