Noua formula de lapte de continuare pentru sugari - Aptamil 3

Aptamil, expertul mondial in crearea de formule de lapte care sprijina dezvoltarea sugarului, aduce in Romania noul Aptamil 3, formula de crestere pentru copii cu varste intre 9 si 12 luni.
Aptamil, expertul mondial in crearea de formule de lapte care sprijina dezvoltarea sugarului,  aduce in Romania noul Aptamil 3, formula de crestere pentru copii cu varste intre 9 si 12 luni.

Avand la baza expertiza si inalte cercetari stiintifice si inspirat de laptele matern, Aptamil 3 este recomandat bebelusilor dupa perioada de alaptare sau in continuarea alaptarii.

Specialistii recomanda ca laptele sa ramana un element de baza in alimentatia copiilor chiar si dupa inceperea diversificarii alimentelor (la varsta de 6 luni pentru copii alaptati sau la varsta de 4 luni pentru copii alimentati mixt).


Aptamil 3 contine Immunofortis - complex patentat si testat clinic: 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) cu beneficii similare laptelui matern si vitaminele A, C si D – contribuind astfel in mod natural la dezvoltarea unui sistem imunitar sanatos.

Formulele de lapte Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii si pastrarii hranei copilului datorita ambalajului unic si inovator – EaZyPack. Acesta permite re-sigilarea pachetului pe toata perioada utilizarii lui si protejarea continutului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod