Noua clasă de aspiratoare premium: Miele S8

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România seria de aspiratoare Miele S8. Cu aproximativ 6 milioane de unităţi vândute şi 16 teste câştigate numai în Europa, seria Miele S5 se numără deja printre cele mai de succes aspiratoare lansate în ultimele decenii.
Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piaţa din România seria de aspiratoare Miele S8. Cu aproximativ 6 milioane de unităţi vândute şi 16 teste câştigate numai în Europa, seria Miele S5 se numără deja printre cele mai de succes aspiratoare lansate în ultimele decenii. Succesorul acestei serii, S8, a primit prin modelul său de top – S8 UniQ - chiar înainte de a fi fost lansat - premiul Red Dot Design 2012 pentru design, pentru gama de culori, dar şi pentru inovaţiile sale şi promite să ridice la următorul nivel tradiţia Miele pe acest segment de produse premium.

Comparativ cu modelele din seria S5, aspiratoarele S8 asigură rezultate mai bune în curăţenie, o comoditate sporită pentru utilizator, o eficienţă energetică mai mare şi implementează brevete unice.
Consumatorii care doresc rezultate extraordinare pot opta pentru un motor cu o putere de 2200 W (motor „Power”). În schimb, cei orientaţi către un consum redus de energie, dar fără a face rabat de la standardele de curăţenie, au la dispoziţie motoarele „Efficiency” şi „Silence”, fiecare cu o putere de 1200 W. Cu sistemul său de filtrare AirClean, aspiratoarele din seria S8 constituie o soluţie pentru problemele persoanelor cu nevoi sporite de igienă (familii care au copii mici, persoane alergice etc.).

Cu această nouă serie de aspiratoare, clienţii Miele pot beneficia de invenţia patentată Miele - DynamicDrive.
Toate aspiratoarele din seria S8 prezintă manevrabilitate şi roţi care se învârt la 360°, pe osie de fier. Datorită amortizoarelor şi  cauciucurilor cu aer, roţile alunecă foarte uşor şi silenţios pe suprafeţe mai rigide. Chiar şi la modelele entry-level, Miele oferă confortul  butoanelor de control +/- prin simpla apăsare cu piciorul. O caracteristică suplimentară de confort comună tuturor modelelor din această serie este şi mecanismul de derulare Deluxe a cablului. Tot printr-o apăsare cu piciorul, cablul aspiratorului dispare în interiorul aparatului.
Noile serii au o rază de acţiune mai mare decât seria S5, ajungând la 11 metri.


Modelele din seria S8 sunt cu 700 de grame mai uşoare decât predecesoarele din seria S5, şi ajung la 5,4 kilograme. Manevrarea uşoară a aparatului este garantată şi de canelura mai mare pentru priză, accesul mai larg la compartimentul de praf atunci când este înlocuit sacul de praf şi noul mecanism de deschidere a grilajului de filtrare, AirClean, aplicaţii pentru care s-au realizat deja patente. Toate modelele seriei S8 sunt produse în fabrica Miele din Bielefeld (Germania).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod