NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3

Vrei ca aparatul personalizat de tine să fie disponibil în magazinele din Europa? NESCAFÉ® Dolce Gusto® provoacă persoanele inventine, tinerii designeri şi artişti să creeze un design neconvenţional pentru noul model de aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 în competiţia europeană EURO Design Contest!
Vrei ca aparatul personalizat de tine să fie disponibil în magazinele din Europa? NESCAFÉ® Dolce Gusto® provoacă persoanele inventine, tinerii designeri şi artişti să creeze un design neconvenţional pentru noul model de aparat NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 în competiţia europeană EURO Design Contest! Câştigătorul competiţiei din România va merge la finala de la Milano, iar două dintre creaţiile europene câştigătoare vor fi reproduse în ediţia limitată Melody® şi vor fi disponibile în magazine în vara 2013!

Concursul se desfăşoară în perioada 10 septembrie-10 noiembrie pe pagina de Facebook a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Romania şi este deschis tuturor celor interesaţi de design: studenţi, absolvenţi sau simpli pasionaţi care au o idee creativă şi vor să o împărtăşească şi celorlalţi.
Cele mai îndrăzneţe şi neconvenţionale design-uri pot deveni o adevărată sursă de inspiraţie pentru designerii din toată Europa.

Pentru a intra în concurs, participanţii vor accesa aplicaţia EURO Design Contest şi înscrie design-ul creat de ei pentru cel mai nou model NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3, având două posibilităţi de execuţie: utilizarea instrumentelor din aplicaţie sau folosind programe de editare specializate, offline.  

Lucrările vor fi înscrise şi votate online pe pagina de Facebook NESCAFÉ® Dolce Gusto®, între 10 septembrie – 14 octombrie, iar cele mai votate 10 creaţii vor fi evaluate de un juriu de profesionişti pentru a fi ales finalistul din România.
În cea de-a doua etapă a competiţiei, între 22 octombrie şi 10 noiembrie, publicul va putea vota creaţiile finalistele din fiecare ţară. Unul dintre design-urile câştigătoare ce vor fi reproduse în ediţie limitată poate fi chiar din România!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod