MOUTON CADET- VINUL OFICIAL AL FESTIVALULUI DE FILM DE LA CANNES 2015

În ultimii 23 de ani, Mouton Cadet a fost Furnizorul Oficial alFestivalului Internațional de Film de la Cannes, iar în 2015, tradiția continuă. Ca mărturie a statutului de cel mai bine vândut Bordeaux AOC din lume, business-ul de familie al Baronului Philippe de Rothschildorganizează pentru al cincilea an consecutiv un spațiu elegant și exclusivist, unde este binevenită comunitatea cinematografică, prezentă în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Pe durata festivalului, compania Baron Philippe de Rothschild S.A. a invitat un număr mare de VIP-uri din toată lumea în locația sofisticată dedicată universului vinurilor bune: The Mouton Cadet Wine Bar.Petrecerile exclusiviste și prezența în număr foarte mare a celor mai mari vedete participante la Festivalul de Film de la Cannes, au transformat locația Mouton Cadet în cea mai dorită destinație pentru highlife-ul cinematografiei.

Wine Bar-ul Mouton Cadet este destinat momentelor de relaxare, petrecerilor rafinate, dar și discuțiilor creative care se desfașoara pe perioada Festivalului.Și în acest an,marile personalități ale cinematografiei mondiale prezente la Festivalul de Film de la Cannes vor avea ocazia să savureze un pahar de Mouton Cadet, în cadrul Wine Bar-ului marcat de rafinament franțuzesc.
Amplasarea lui într-una dintre cele mai privilegiate locații, acoperișul Palatului Festivalului, îi asigură o priveliște spectaculoasă, către Golful Cannes, ce le oferă invitaților clipe de liniște absolută.


În perioada 13-24 Mai 2015, cele mai importante nume ale cinematografiei vin la Cannes pentru o incursiune în lumea strălucitoare a Croazetei și pentru a decide câștigătorii mult doritelor premii.

Cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes din 2014, vedete internaționale precum Eva Longoria, Tommy Lee Jones, Eva Green, Hilary Swank, Luc Besson, Steve Carell, Mark Ruffalo, dar și echipa iconicului film Pulp Fiction: Quentin Tarantino, Uma Thurman și John Travolta, au ales să petreacă în atmosfera relaxată și rafinată a Wine Bar-ului Mouton Cadet.  Tradiția din fiecare an este ca cei care câștigă un premiu să-și sărbătorească succesul la Wine Bar-ul Mouton Cadet.
În 2014, Timothy Spall, premiul pentru cel mai bun actor; Xavier Dolan, premiul Juriului și Bennett Miller, cel mai bun regizor, au pășit in spațiul generos creat de Mouton Cadetpentru a celebra vinul de calitate și performanța in arta cinematografică.

Cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes 2015, ce se desfășoară în perioada 13-24 Mai, Mouton Cadet a creat 3 sticle în Ediție Limitată Cannes. Cele trei variante de vin: roșu, alb și rose,vor putea fi savurate și de consumatorii români, fiind disponibile pe www.beicevrei.ro.  Vinurile Baron Philippe de Rothschild  S.A., o afacere de familie condusă în prezent de baroneasa Philippine de Rothschild, reprezintă în aceeași măsură artă cât și expertiză tehnică.
Metodele tradiționale, personalul experimentat, cea mai modernă tehnologie și deloc în ultimul rând, priceperea și pasiunea baronului Philippe de Rothschild, fac din vinurile sale adevărate opere de artă și reală sursă de plăcere pentru împătimiți.

Mouton Cadet a fost în permanență asociat cu o serie de evenimente exclusivite din lumea cinematografiei și a sportului.Mouton Cadet este partener al Festivalului de Film de la Cannes din 1992, iar din 2012 a devenit furnizor oficial al The Europen Tour. Mouton Cadet își consolidează prezența în lumea sportului prin parteneriatul cu Ryders Cups 2014 și 2018.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod