L’HOMME IDEAL COLOGNE

În 2014, Guerlain lansează femeilor 2 întrebări importante:  1)Credeți că bărbatul ideal există? ; 2)Dacă ar trebui să alegi 3 adjective pentru a caracteriza bărbatul ideal, care ar fi acelea? .

 Părerile privind această temă sunt împărțite, iar concluzia este „Bărbatul ideal este un mit. Parfumul lui, realitate”

 

În 2015 Guerlain forțează limitele și ne vorbește despre evoluția bărbatului, soțul ideal pe care îl căutăm și cu care visam toate să ne căsătorim. Oare soțul ideal există? Care ar fi cele 3 adjective care l-ar definii?

  Soțul Ideal este ENERGIC - Energia și starea de bine îl definesc tot timpul, iar la sfârșitul unei zile obositoare el are întotdeauna timp pentru a petrece companie cu tine.

 

Soțul Ideal este ÎNCÂNTĂTOR/ROMANTIC - Soțul ideal te surprinde mereu cu mici surprize, lucruri mărunte, care ne încânta pe noi femeile.  Îți face mereu complimente, îți trimite flori în zile normale când nu te aștepți, se gândește și se consulta cu prietenii lui cum să te facă și mai fericită.

 Soțul Ideal este LOIAL -Cine este Gisèle? Beyoncé? Care Scarlett?Soțul ideal are ochi doar pentru tine dintr-un motiv foarte simplu.
Mai mult decât orice, ceea ce îi dă titulatura de soț ideal este faptul că, crede cu toată ființa lui că tu ești femeia ideală pentru el.


OARE EXISTĂ VREUN BĂRBAT CARE ÎNDEPLINEȘTE TOATE ACESTE CERINȚE?  Se spune că fiecare căsătorie trece prin 3 faze…asa vom avea noi plăcerea de a experimenta 3 senzații olfactive.

 Experiența începe cu energia revigorantă a notelor citrice de top: grapefruit, portocală, boabe de piper roz și bergamotă. Farmecul notei de mijloc este dat de migdale verzi și floare de neroli, nota finală de bază îmbinând vetiverul indian cu moscul alb. Flacon masculin, cu margini albe, lăcuite, la fel de chic ca prima sa versiune, sigur te va cucerii.

   Conceptul Guerlain a început să prindă contur în 1828.
Aspectul cel mai important care diferențiază brandul și îl face unic este faptul că „ Noi producem ceea ce inventăm, și vindem ceea ce producem”. Acest motto ne arată pasiunea pentru atingerea unei calități foarte înalte și materiile prime excepționale folosite pentru obținerea tuturor creațiilor sale. Semnătura din L’Homme Ideal Cologne este dată de notele de migdale verzi, vetiverul indian dând continuitate notelor proaspete din top.

În timpul unei călătorii în India, parfumierul casei a descoperit vetiverul indian, diferit de restul și cu un miros unic datorită fațetelor care amintesc de grapefruit. Thierry Wasser, susține că sunt foarte importante parteneriatele pe termen lung cu diferiți furnizori de materii prime, având ca scop continuitatea producerii parfumurilor legendare de viitorii parfumieri.

    Știi cine sunt toate miresele care aleargă după SOȚUL IDEAL? Rspunsul: angajatele Guerlain!  Pentru a realiza acest proiect absolut incredibil, 160 de femei care lucrează pentru casa Guerlain s-au transformat în mirese pentru o zi încercând să pună mâna pe soțul ideal.
O campanie publicitară extraordinară, unică, în care oamenii care se străduiesc din greu zi de zi să obțină excelenta brandului, sunt imortalizați în vizualul campaniei de promovare din acest an.

 Parfumul L’Homme Ideal Cologne se va lansa pe piata pe data de 1 mai. Pret aproximativ in magazine 444 lei 100 ml.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod