MOUTON CADET de 25 de ani partenerul oficial al Festivalului de Film de la Cannes

Baron Philippe de Rothschild SA anunță deschiderea mult așteptatului Wine Bar MOUTON CADET, din cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016, în perioada 11-22 Mai. Devenit locul în care cinematografia românească strălucește în fiecare an, Festivalul de Film de la Cannes 2016 are toate șansele să reprezinte un nou moment istoric pentru industria cinema-ului, din România. Aprecierea internațională reprezintă un motiv foarte bun de sărbătorit cu un pahar de vin MOUTON CADET.

Și în acest an, MOUTON CADET lansează o ediție limitată-de colecție, dedicată celui de-al 25-lea an în care este partener oficial pentru Festivalul de Film de la Cannes.
Sticlele MOUTON CADET Cannes vor fi disponibile în variantele alb, rose și rosu. În limita stocului disponibil,  cumpărătorii români vor avea ocazia să se bucure de același vin precum starurile prezente pe covorul roșu de la Cannes.

Pentru a marca cel de-al 25-lea an de parteneriat cu Festivalul de Film de la Cannes, Baron Philippe de Rothschild SA l-a invitat pe designerul parizian Mathias Kiss să dea o nouă față celui mai important loc al său –Wine Bar-ul MOUTON CADET, amplasat pe acoperișul Palatului Festivalului. Și în acest an, vedetele și iubitorii vinului se vor bucura de MOUTON CADET în noua sticlă, ediție limitată, în atmosfera exclusivistă a temei “The French Art of Living”.


Un star în devenire în lumea designului, Mathias Kiss a avut libertatea de a-și transpune creativitatea într-un decor elegant, amplasat pe acoperișul Palatului Festivalului. De la cum a fost compartimentat spațiul, și până la alegerea pieselor de mobilier, dar mai ales design-ul barului, toate au fost gândite în adevăratul spirit francez al evenimentului.

Analizând direcția estetică a Festivalului de Film de la Cannes, de-a lungul anilor se poate observa mixul sofisticat dintre stilul atemporal specific Rivierei Franceze și doza de glamour Hollywoodian adus de starurile americane în anii 50. Pentru a reflecta acest stil și în cadrul Wine Bar-ului MOUTON CADET, designerul francez Mathias Kiss a integrat arhitectura modernă tip Palm Springs, de inspirație Art Deco, pentru a crea o atmosferă sofisticată.

WINE BAR-ul MOUTON CADET: un loc de cinci stele dedicat superstarurilor

Pe perioada celor 12 zile de Festival, Wine Bar-ul Mouton Cadet oferă celebrităților din lumea filmului, dar si cunoscătorilor de vin, un spațiu confortabil și liniștit, departe de agitația de pe Croisette, unde să poată lucra sau relaxa în timp ce savurează un pahar de vin.
Priveliștea spectaculoasă către Marea Mediterană, și către cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, transformă Wine Bar-ul MOUTON CADET într-o destinație dorită de toată lumea.

MOUTON CADET EDIȚIE DE COLECȚIE CANNES 2016

Rolul Wine Bar-ului MOUTON CADET nu ar fi complet fără o nouă sticlă Ediție Limitată, dedicată Festivalului de Film de la Cannes. Exact ca o vedetă pe covorul roșu, sticla Ediție Limitată MOUTON CADET a fost creată pentru a-și demonstra stilul elegant și gustul pe măsură. Această ediție de colecție va fi servită în cadrul evenimentelor exclusiviste și a cinelor oficiale din cadrul Festivalului de Film de la Cannes și va fi distribuită într-un număr selectat de țări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod