Milupa lanseaza Milujunior 3+, pentru copiii peste 3 ani

In primii ani de viata i-ai acordat puiului tau toata atentia, pentru a fi sigura ca se dezvolta armonios. Acum ai langa tine un junior sanatos si frumos, care iti umple inima de bucurie in fiecare zi.
In primii ani de viata i-ai acordat puiului tau toata atentia, pentru a fi sigura ca se dezvolta armonios. Acum ai langa tine un junior sanatos si frumos, care iti umple inima de bucurie in fiecare zi.

La varsta de 3 ani, desi deprinderile sale alimentare incep sa se apropie tot mai mult de ale tale, nu uita ca puiul tau nu este un adult in miniatura si are in continuare nevoi nutritionale diferite de ale tale. Mai ales ca este momentul in care incepe sa mearga la gradinita, motiv de mandrie dar si de griji pentru tine.
De aceea, Milupa vine in ajutorul mamicilor cu pitici de gradinita cu Milujunior 3+, lapte fortifiat pentru copiii cu varsta intre 3 si 5 ani.

Creat pe baza unei experiente de peste 90 de ani in nutritia copilului, Milujunior 3+ contine nutrienti esentiali pentru o dezvoltare armonioasa:

  •     VitaFier, complex de vitamina C si fier, ce contribuie la dezvoltarea cognitiva normala
  •     Calciu si vitamina D, pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor
  •     Fibre
  •     Continut echilibrat de proteine
  •     Un complex de nutrienti esentiali: 13 vitamine si 12 minerale

Pentru ca odata ce incepe gradinita, nu mai ai control total asupra dietei juniorului tau, specialistii de la Milupa recomanda sa ii oferi cate un pahar cu lapte acasa.
Laptele fortifiat Milujunior 3+ pentru copiii de peste 3 ani este adaptat nevoilor nutritionale ale varstei si contribuie la dezvoltarea armonioasa a puiului tau.

Pret recomandat de vanzare: 38.85 lei, ambalaj de 600 gr.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lumi pe 6 Mai 2013, 15:04
    milujunior

    sunt din sibiu si nu stiu unde se poate gasi milujunior +3 la noi in oras.poate sa-mi spuna cineva? va multumesc

    0
    0

  • Popa Alina pe 15 Nov 2012, 22:12
    Super tareeee!!!

    Stiti de cand tot intreb dak exista milupa 3+???Din vara!!!!!!Fata mea a facut 3 ani pe 3 noiembrie si i-am dat in continuaare milupa 2+,nici nu ma gandeam sa-i schim formula pe un Mili sau Zuzu,etc.Abia asteptam!!!!!!!!!Bea zilnic 350 ml lapte Milupa,acesta fiindu-i mai mult decat benefic.Felicitari.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod