METOD: Noua gamă de bucătării din Magazinul IKEA

Clienții Magazinului IKEA din București se vor putea bucura, începând cu 1 aprilie, de noua gamă de bucătării METOD.
Îmbunătățită pornind de la principii de design complet noi, cu noi dimensiuni și cu o funcționalitate sporită pentru toate activitățile care au loc într-o bucătărie, noua gamă METOD a fost creată pentru orice tip de bucătărie, indiferent de mărimea sau forma acesteia.

Gama METOD are noi dimensiuni ale corpurilor-bază şi ale celor suspendate, un design modular inovator, ce se bazează pe o idee simplă de construcţie tip bloc, care permite crearea a mii de combinații de cadre, uși, sertare și organizatoare diferite. Datorită acestui design, fiecare centimetru de spațiu din bucătărie este utilizat eficient.

Odată cu introducerea METOD, gama de bucătării FAKTUM va fi înlocuită, însă clienții care au început deja planificarea bucătăriei în Magazinul IKEA din București pot continua fără probleme acest proces de cumpărare și adaptare a bucătăriei în spațiul de care dispun.

Serviciile post-vânzare pentru bucătăriile FAKTUM vor continua timp de doi ani.
Toți clienții care doresc să adauge noi componente bucătăriei FAKTUM sau să modifice piesele în funcție de nevoile lor au ocazia de a face acest lucru fără probleme în următorii doi ani. În plus, garanția pentru toate produsele din gama FAKTUM, care ajunge până la 20 de ani, va fi valabilă în continuare.

Design-ul pentru noile bucătării METOD a fost regândit  de la zero, ceea ce o face complet diferită față de gama FAKTUM. Inovațiile aduse de METOD includ:

- Un nou design pentru corpurile de bucătărie. Corpurile METOD folosesc trepte simple și egale de 20 de centimetri în lățime și înălțime.
Un corp de 80 de centimetri poate avea două fronturi de sertar de 40 de centimetri, care se deschid pentru a descoperi sertare interioare suplimentare.

- Noi înălțimi pentru corpurile de bază. Corpurile de bază sunt disponibile la înălțimea de 80 de centimetri – ceea ce creează mai mult spațiu – și 60 de centimetri, pentru un design chic ce poate fi combinat cu noile picioare de 28 de centimetri.

- Plinte mai mici. Dimensiunea standard pentru plinte a fost ajustată de la 16 centimetri la 8 centimetri, pentru a obține mai mult spațiu de depozitare în corpurile de bază.

- LED-uri integrate pentru iluminat.
Noile sisteme de iluminat pentru blatul de lucru, dulapuri și sertare se potrivesc perfect și au toate cablurile ascunse în spatele dulapurilor.

- Mai uşor de asamblat. Designerii au dezvoltat o șină simplă pe care pot fi montate uşor corpurile suspendate; şina trebuie prinsă de perete la înălţimea potrivită, iar corpurile sunt agățate și fixate în loc. Simplu chiar şi pentru o singură persoană. Iar pentru cei care nu își doresc să își instaleze singuri bucătăria, Magazinul IKEA din București oferă servicii de măsurare și asamblare.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul: www.IKEA.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod