METAXA Cocktail Artist la București

Joi, 3 martie, în cadrul Salon Golescu, a avut loc workshop-ul de mixologie susținut de André Cavalheiro, METAXA Brand Ambassador și Cocktail Artist.
Invitații evenimentului, bloggeri de lifestyle și reprezentanți ai presei au aflat de la gazda serii cele mai noi tendințe în prepararea cocktailurilor și cum este folosită  METAXA în cocktailuri sofisticate și elegante. De la descoperiea aromelor METAXA 12 Stele, la METAXA OIA, cocktailul inspirat din culorile asfințitului din insula Santorini și până la METAXA Kiss, preparatul dedicat femeilor, invitații au descoperit versatilitatea METAXA 12 Stele.

Gazda evenimentului de joi seara a fost André Cavalheiro, Brand Ambasador METAXA în Mare Britanie.
El a dezvăluit cele mai noi tendințe și secrete din capitala mondială a cocktailurilor, asa cum este considerată Londra. Printre surprizele serii s-au aflat tehnicile împrumutate din gastronomia moleculară, combinații surprinzătoare, esențele rare folosite în mixul de arome și povesti despre ce înseamnă să fi un barman inspirat.

Proiectul METAXA Cocktail Artist este un masterclass unic, realizat în mai multe capitale europene si își propune să le dezvăluie barmanilor și pasionaților de cocktailuri calitatea excepțională a METAXA 12 Stele și să-i inspire să creeze si sa savureze cocktailuri ce au la bază METAXA 12 Stele, exact așa cum o face și André.
Astfel, în această primăvară, Turneul European al lui André Cavalheiro a ajuns și la București.

Rețetele originale semnate de André, te poartă printr-o adevărată călătorie a simțurilor. Datorită ingredientelor surprinzătoare, experiența savurării unui cocktail devine multisenzorială. Prin încălzire, amestecare sau alăturare, fiecare dintre ingredientele folosite reușește să aducă METAXA 12 Stele o nouă valență. Anul trecut METAXA a fost inclusă recent pe lista celor mai bine vândute spirtoase, în top 50 Best Bars, realizat de “Drinks International”.
Tot anul trecut, cocktailul METAXA OIA a câștigat medalia de bronz în cadrul World Cocktails Spirit Challenge 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod